fredag 28. april 2017

Interiør restaurant

Rask og enkel handel på Ellos. Stort utvalg av fint interiør. Kjente merkevarer til gode priser. Norges ledende totalleverandør innen møbler til cafe, hotel og restaurant.


Vi leverer parasoller, lounge møbler og cafestoler til hele Norge. SANS Interiør leverer alt av møbler og interiør til hotell, restaurant , cafè, bar, etc.

SOFIES VILLA NETSHOP. Vi er en restaurant som vil være i toppen. Restaurant À L’aise vil være best – intet mindre. Her er det fransk gastronomi på høyt nivå, forteller daglig leder, Mia Kondrup. Og når menyen består av blant annet trøfler, kaviar, hummer og foie gras, dras forventningene til interiøret også betraktelig opp.


Tourist Information Center. Foodtech Interiør og Storkjøkken As, Oslo, Norway. Karisma Interiør er en koselig interiørbutikk beliggende i hjertet av vakre Ålesund.


Her finner du en blanding av klassisk, kontinentalt og rustikt interiør og spennende accessories som vi finner på våre innkjøp i inn og utland.

I vår store stoff og tapetavdeling finner du de lekreste varer fra verdens anerkjente designere. Nydelig liten interiørbutikk der man alltid føler seg godt. Jeg arbeider med innredning for private hjem, hytter og offentlig miljø som restaurant , kafé, kontor, butikk og hotell. Med kreative forslag finner vi gode løsninger som stemmer overens med din livsstil eller firmaets profil.


Kjeden består i dag av fem butikker, og en nettbutikk du finner her! I vårt store sortiment av møbler, interiørprodukter og belysning finnes det en mengde kombinasjoner og løsninger for å skape ditt unike konsept! Julekule i tinn som er flott dekorert og fylt med deilig sjokoladetwist i gullpapir. Fritzøe -Brygge , Larvik.


Scan Pro Interiør AS. Her vil du oppleve internasjonal stemning, unik service, utsøkte menyer og spennende interiør. En asiatisk restaurant med sans for stilfulle detaljer Når du trer inn i Nodee Barcode blir du møtt av et høyt og luftig interiør , som har gjennomgående dype fargetoner – reflektert i smakfulle, engelske tapeter.


Vårt interiør kan bli ditt. Ta kontakt med betjeningen for mer informasjon. Stor, og herlig kurv med mange rom fra Riviera Maison Passer både på bad og kjøkken! Vi retter oss mot små og store bedrifter, offentlige institusjoner som skoler, barnehager og helsevesen, hotell, restaurant og private hjem. Kalma Interiør åpner ny butikk på Fornebu S. Kalma interiør har års erfaring med å selge interiør , møbler og belysning.


Nå åpner de butikk på Fornebu S. Last ned dette gratis bildet av Bar Interiør Design fra Pixabay sitt enorme bibliotek av public domain bilder og videoer.

Terrasse stor Uteservering i Oslo Sol fin.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg