fredag 14. april 2017

Gubi stoler

Gubi - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Finn laveste nettpris her.


GUBI består av en rekke designtalenter som appellerer til forskjellige stilarter.

Milla Boutique har et stort utvalg møbler og interiør fra GUBI , og du kan kjøpe alt fra GUBI lamper til bord og stoler hos oss. Det danske foretaket produserer klassisk høykvalitetsbelysning so-Serien Bestlite med bordlamper, gulvlamper, vegglamper og pendler, kontinuerlig produsert siden 19 sterkt påvirket av Bauhausperioden. Selger 2stk nye gubi stoler. Jeg selger stolene på rabatt. The Masculo Chair by GamFratesi is a delicate union of Danish elegance and Italian playfulness.


Sammenlign priser på GUBI Beetle Stol (helkledd) Stoler. Bat lounge chair High. Denne fantastiske loungestolen med sitt komfortable og dynamiske design, passer inn i mange miljøer, enten det er hjemme eller på arbeidsplassen.

Denne stolen fåes i utallige utførelser i forhold til stoff og farge. Den fineste stolen vi vet om akkurat nå heter Stay. Formen er buet og skulpturell, noe som gjør den både moderne og klassisk. Designerne ville oppfordre alle til å bli sittene (stay), og stolen er like komfortabel som den er vakker.


Fredericia JGynge stol , Hans J. Elegant stol som raskt blitt en klassiker. Modern med en suveren komfort får den gjestene at sitte lenge ved middagsbordet. Stolen kommer i GUBI sin egen utsøkte velour og er laget av laminert støpt finer, med sete og rygg i to separate deler.


GUBI er et merke som leverer høy standard på både kvalitet og design. Design som er en kombinasjon av fortiden og nåtiden er en viktig del av deres sortiment. Vi fører lamper, møbler og interiør fra GUBI. Sortimentet til GUBI er tilgjengelig som bestillingsvare hvis ikke annet er oppgitt.


Og i litt større anledninger så kan det være at man sitter og nyter et lengre måltid rundt spisebordet. Da kan det være greit å ha litt komfortable stoler å sitte på. Eller det kan være at du vil pusse opp spisestuen litt, uten å gjøre for mye jobb.


Da kan også nye stoler ha mye å si på følelsen og utseende til rommet.

Det är dedikerat till att fira lyxen att leva livet. Deras design kombinerar dåtid med nutid för att utveckla det nya. Beetle Chair er formgitt av design duoen GamFratesi som med denne stolen har forent dansk og italiensk design. Beetle stol oppleves som både tidløs og elegant.


Helt fra start har virksomheden været baseret på produktdesign og -udvikling.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg