mandag 24. april 2017

Glass med sugerør

Nordens største utvalg! Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bygg dine egne sugerør! Kjøp dem på Norges gadgetmekka.


Bytt ut sugerøret i plast med gjenbrukbare sugerør.

Hos BeeOrganic tilbyr vi sugerør i glass , stål og bambus, i merkene Stream Straws, Simply Straws, Onyx Containers og Bunkoza. Selskapets visjon er og skape bevisshet hos alle mennersker over hele verden at plast sugerør er skadelig for eget bruk og miljøet vårt. Gjør festen ekstra lukseriøs og spesiell for gjestene dine og server drinkene med disse freshe sugerørene av glass. Det selvsagte valget til bryllupsfesten eller andre ekstravagante tilstelninger. Og selvfølgelig kan de vaskes og brukes om igjen.


Søppelposer i bioplast. Søppelsekker i resirkulert plast. Tekanne, tebrygger i glass.

Sugerør av Glass er ca. Strawesome er fine, gjenbrukbare sugerør i glass som er helt frie for toksiner. Flotte sugerør i glass til barn og voksne finner du her. Gå heller for glass ! Kanskje du bør tenke på å drikke kaffe, te og vin med sugerør , så beholder du hvitheten lenger. Simply Straws sine sugerør kommer i forskjellige farger, i forskjellige tykkelser og i forskjellige fasonger.


Vakrere enn dette blir ikke sugerør. Og de kan brukes igjen og igjen. Nedenfor finner du et utvalg av sugerør laget av rustfritt stål fra britiske Bunkoza (varianter) og tyske Eco Brotbox, bambus sugerør fra amerikanske Bambu og engangs sugerør laget av rug fra tyske Bio Strohhalme. Det følger med en rengjøringsbørste til alle variantene, bortsett fra Bio Strohhalme. Disse er litt kortere og har en lett bøy på seg, som gjør de enklere å drikke av.


Velg fargen og tykkelsen som passer dine små best. Overrask med noe ekstra og server på en litt uventet måte. Nyt noe godt å drikke fra en flaske med lokk og sugerør.


Serveringskurv i metall med glassflasker. Rengjøring og vedlikehold Flaskene bør ikke utsettes for plutselige temperaturforandringer (maks °C), de kan da sprekke. Her finner du sugerør i glass , rustfritt stål og sugerør i silikon, alle er gjenbrukbare og passer både barn og voksne.

Det skal med andre ord mye til for at disse knuser. Hos IKEA får du mugger og glass til alle anledninger i forskjellige størrelser, stiler og utførelser. Seidel glass fra Norgesglasset er lekre drikkeglass med sugerør og hank som pynter opp bordet enten det er sommerfest eller barnebursdag. Det praktiske lokket holder insekter ute, og hanken er perfekt for små barn i farta.


JavaScript seems to be disabled in your browser. For the best experience on our site, be sure to turn on Javascript in your browser. DIY Straws er ett - eller flere - sugerør bestående av utskiftbare deler som du kan forme etter eget hode. Vil du dele drikken med en venn eller drikke fra flere glass samtidig?


Men det er også svært populært å bruke sugerør som en kul og dekorativ detalj til resten av festen! Klipp eller skjær et sugerør halvveis over sånn at du kan brette røret og lage en vinkel på omtrent grader. Klem sammen enden på den lengste delen av røret. Den korteste delen av sugerøret skal ned i vann. Når du blåser gjennom røret, vil lufta som kommer ut av den sammenklemte delen, trekke med seg vann fra glasset.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vi har også et vakkert whiskysett med glass og karaffel som virkelig er et fryd for øyet, selv om du ikke er den største whisky drikkeren er det et sett som kan stå framme i stua som en interiørdetalj.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg