torsdag 13. april 2017

Tinkafu koppholder

Tinkafu koppholder

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Kjøp dine favorittmerker til barn på Miinto. Fri frakt ved kjøp over 499. Finn laveste nettpris her.


Produktene er universale og passer nesten alle vogner, uansett merke. Her sitter Christine og Helene og hjelper deg via nett, telefon eller her i Gjerdrumsvei hvis du ønsker å ta turen innom. Koppholder i fargen svart som passer til alle barnevogner. Perfekt til trilleturen. Les tester og omtaler før du kjøper.


Tinkafu produkter som passer alle barnevogner. Meget praktisk koppholder , i slitesterkt rip stop materiale, som passer til de fleste barnevogner. Glidelåsen gjør at tingene ligger trygt i lommen, uten å ramle ut. Monteres enkelt på vognens håndtak ved hjelp av de justerbare remmene.


Tinkafu koppholder

Bli den første som omtaler dette produktet. Kjempe lettvindt og super praktisk! Justerbar og festes enhelt på barnevognen. Diskret og fornuftig vogntilbehør. Den har i tillegg en praktisk lomme, hvor du kan oppbevare småting som du trenger lett tilgjengelig.


Remmene er regulerbare og tilpasses styrets bredde. Moweo Compact Brikke. Den er laget i et slitesterkt ripstop-materiale. Flaskeholderen har plass til to kopper eller drikkeflasker. Ta med deg mobil, lommebok og nøkler uten å tenke på å ha de i lommer eller vesker praktisk og lettvint!


Tinkafu koppholder

I midten er det et rom som lukkes med glidelås. Pelskant til barnevogn. Myggnett , regntrekk og koppholder til barnevogn! Lagre handlekurv til epost. Legg inn epostadressen din i feltet under så sender vi deg en epost med informasjon.


Dette er et norsk merke som passer til alle vogner, både bag og sportsdelen din. Den moderne organizeren er den perfekte mellomtingen av en koppholder og en stelleveske. Veldig praktisk koppholder til barnevogn - for foreldre og barn på farten.


Plass til flaske eller kopp både for foreldre og barn, og rom med glidelås for oppbevaring av nøkler eller mobiltelefon. Praktiske koppholdere til barnevogn og tvillingvogn som gjør kaffen eller drikkeflasken lett tilgjengelig på trilleturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg