mandag 24. april 2017

Hadeland vinglass odysse

Hadeland vinglass odysse

Kjøp vinglass som tar vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte. Elegante glass med knuseerstatning. Christiania Glasmagasin - Alt til kjøkken og servering.


Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Om du leter etter champagneglass eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Vinglassene er utformet for å få frem det beste i vinen uten å koste en formue. Glassets form er designet for å ta vare på duft- og smaksstoffene på beste måte, for en optimal vinopplevelse.


Carlsen kjenner heller ikke til at det er noen andre varer som har en slik knusegaranti. Vet du om noen flere produkter med en slik garanti? Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser!


Hadeland vinglass odysse

Resultatet ble Odyssé. Se vårt utvalg på Tilbords. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Sammenlign tilbud fra. Restaurant, hotell og caféprodukter.


Rask levering, ferdig tollet. Velg fra vårt utvalg av trendy, stilrene eller funksjonelle design her! Glassverket er åpent hver dag, hele året.


Vannglassene er utformet i stil med seriens vinglass , og skaper derfor en perfekt rød tråd på et dekket bord. Produksjonen ble lagt om til småglass som omfatter alt fra vinglass til boller, fat, blomsterglass og vaser. Min frue får bla to allroundglass i denne serien til jul fra jobben. Vi ønsket oss mer i serien til bryllup, og har nå vannglass og champagneglass i samme serie.


Hadeland glass serie Odysse. Selger Allround glass, og Champagne glass. Korrosjonskontroll og vannglass: Erfaringer og praktiske råd ved oppstart og drift prof. Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin.


Gode Priser og Lynrask Levering! Odysse er formgitt for å ta vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte. Det ble samlet noen av landets fremste eksperter på vin og design, og fikk utfordringen: lag en serie vinglass som får frem det beste i vinen - uten å koste en formue! Riedel lager vinglass med fokus på vinen, og det er absolutt ikke billig skit (ikke billig engang).


Det er ikke snakk om glass-serier som hos andre produsenter (altså med helt ulik look), men glass som er laget til forskjellige typer vin. Altså ett glass som passer til burgunderviner, ett glass til Chardonnay, osv. Nå kommer imidlertid Sentimento, en serie glass som er utviklet av designer Cecilie Moi Sindum. I den nye serien har hun klart å være både moderne og nyskapende, samtidig som hun kjører på klassiske rene linjer. Glassene er store og romslige, og tilpasset dagens krav til vinglass.


Hadeland vinglass odysse

Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi hos glassoginterior. Det finnes uendelig mange typer vinglass , og i dag er det faktisk mulig å få tak i spesialglass til selv de sjeldneste druearter. Likevel er det rødvinsglass, hvitvinsglass og champagneglass som går igjen hos de fleste, og de siste årene har flere og flere valgt det populære allroundglasset til fordel for å kjøpe flere ulike sett.


Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg