onsdag 26. april 2017

Lintapet

Borge tapet er kanskje det merket som kjenner nordmenns interiørpreferanser best. De byr på et tidsriktig og variert utvalg av tapet tilpasset norske hjem. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet, fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff.


Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter. Hvilken 30-åring i dag har ikke vokst opp i et hjem med tekstiltapet – om ikke overalt, så i det minste.

Accessories Adagio Adventure Aida Albemarle Allegro Amalfi Anno Apelviken Aqua Archive Anthology Archive Traditional Ardmore Arkiv Engblad Atmospheres. Tapet er noe som gir rommet et helt eget og spesielt inntrykk. Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du. Arte Flamant suite II Lin er en eksklusiv og elegant lintapet som finnes i farger.


Når du registrerer deg hos oss får du muligheten til å lagre favoritter, skape og dele dine egne samlinger og bestille tapeter og tapetprøver direkte fra hjemmesiden. Tapeter-Tyger bloggen Palmetto - tapeter inspirerade av väldoftande trädgårdar. Palmettos fängslande mönster har inspirerats av tidiga morgonpromenader genom.


TAPET Tapet er igjen på moten!

Med bruk av tapet kan du raskt endre det totale inntrykket i et rom. Det finnes mange morsomme tapeter, og du får tapet i mange ulike. Vevd tekstiltapet med innslag av jute, sjøgresstapet og lintapet må grunnes med Nordsjö Original Sperrehvit for å unngå at de krymper.


Deretter følger du instruksjonene for maling av vegger under. Beskytt hele gulvet og listene med papp og tape eller malefilt, så slipper du å bekymre deg for å søle. Eg har lintapet i stova.


Korleis gjer eg det, utan å skade tapetet? For reingjering av lintapet er det berre lett støvsuging som er å tilrå. Dersom det vert nytta vatn eller damp, vil det kunne gje skjoldar og i verste høve leia til at tapetet lausnar.


Kan man tapetsere utenpå gammel tapet? Og hva med glatt vinyltapet eller ruglete miljøstrie? Og hvorfor må man egentlig grunne det gamle tapetet først?


Tekstiltapet er et fantastisk valg for vegger som skal bevare stilen sin lenge. Leonardo består av ensfargede tapeter i nøytrale og tidsriktige naturtoner. Tapetene er i 1 lin, noe som gir en lun atmosfære, og samtidig et stilfullt uttrykk i rommet. I tillegg har du gleden av en lintapet av denne typen i år etter år etter år.


Slik kan du fjerne flekker fra sofa og andre møbler.

Rengjøring av sofaen trenger ikke ta så lang ti hvis du tørker av den regelmessig og er. TEKO, Sveriges Textil- och Modeföretag är bransch- och arbetsgivarorganisationen för svenska textil- och modeföretag. Hva gjør jeg med luftbobler? Stikk hull med en nål. Sprøyt litt lim inn i hullet med en engangssprøyte.


Press ut lufta og fordel limet lett med fingertuppen. I år skal interiøret vårt gjerne males i duse, varme, mettede farger i rødbrune, gylne, grønne, blågrønne og nøytrale nyanser, ifølge Jotuns. Velkommen til Borges nettbutikk!


Her kan dere bestille alle våre varer. I tillegg finner dere til en hver tid oppdaterte varebeholdninger på alle varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg