mandag 16. mai 2016

Knotter med dyremotiv

Hundrevis av landlige knotter og håndtak på lager. Rask levering og fri retur! Selger stk knotter til bruk på kommode, knaggrekke. Knottene er ikke brukt.


Dyremotiv : x løve, x elefant, x giraff, x apekatt.

Gi nytt liv til dine gamle kommoder, skuffer og skap ved hjelp av nye og dekorative knotter som passer deg og din stil. Videre kan du få orden i dine vesker, skjerf og jakker med lekre og moderne knagger som passer godt på både soverommet og i gangen. Oppgrader ditt hjem og finn dine favoritter blant våre knagger, knotter og knaggrekker. Det er alltid morsomt for barna å få sin egen knagg i passende høyde til å henge opp jakken på. Inne på barnerommet kan man virkelig slå om seg med morsomme knotter og håndtak.


Det finnes nesten ikke grenser for hvor mye oppbevaringsplass man trenger og med noen praktiske knagger til å henge opp ting kan man få rotet vekk fra gulvet. Hos oss finner du alt for hjemmet. Vi har et rikelig sortiment med pynteputer.

Pynterputer i mange størrelser, kvaliteter og design. Samt at vi har pynteputer fra kjente merker. Fint knottepuslespill med brannbiltema for de aller minste.


Dette er et enkelt og morsom førstegangspuslespill for en som er klar for å sortere og utforske former. Pusle sammen brannbilen ved å sette de brikkene på riktig plass. Koselige stunder i fantastiske barnemøbler Med fine og praktiske barnemøbler, blir barnerommet et helt eget sted til barna.


Med lekre sofaputer og pynteputer blir interiøret komplett. Du kan enkelt oppgradere hjemmet med nydelige og myke putetrekk i mange forskjellige farger, stoffer og stiler. Skift ut puter etter humør, sesong og det som innspirerer deg.


Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Hos Kid har vi Norges største utvalg av myke og deilige sengetøy og sengesett! Velg mellom flanell, sateng, krepp og lin. Kjøp i vår nettbutikk. Bilde som viser våre kjøkkenserier med motiv av dyr.


Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti.

Se etter vår garanti-logo ved produktet du har valgt for å se hva som gjelder for nettopp dette produktet. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.


Sjekk ut de forskjellige bærekraftige materialene vi bruker i sengesettene våre, som lyocell, lin og mer bærekraftig bomull. Lyocell og lin er perfekte materialer i sengesett ettersom det puster og absorberer. På den måten får du et sengesett som hjelper deg med å holde en jevn temperatur natten gjennom.


Unngå strykemerker med riktig strykebrett. Velg blant ulike farger, design og størrelser hos oss. De har så utrolig mye fint, og prisene er heller ikke så verst. Jeg fant noen fine knotter til en gammel kommode som jeg skal ha på Låven.


Rutesydd dundyne med høy kvalitet arktisk andedun. En lett og luftig dyne, som føyer seg godt rundt kroppen. Tilhørende dunpute, med behagelig støtte og medium høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg