mandag 30. mars 2015

Glass mosaikk fliser

Glass mosaikk fliser

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Se våre komplette systemer. Se løsningene, les mer her. Glassmosaikk lages av glass og har en jevn overflate.


Glass mosaikk fliser

Krystallmosaikk er laget av marmor eller glass og har en mer ujevn overflate. Her er fargen lagt på overflaten. Vi har mosaikk i alle former – runde, sekskantede, rektangulere og kvadratiske i ulike størrelser. Drømmer du om glassmosaikk fliser kan vi i Right Price Tiles tilby deg stort utvalg av fliser både på farge og utseende.


Glassflisene er malt i bunnen – noe som gir en fin effekt. Enten du skal pusse opp eller gjøre en. Fliser i fra Italia er vårt fokusområde. Flishuset-Import importerer utefliser,kjøkkenfliser,gulvfliser, baderomsfliser og industrifliser i fra de mest fremtredende Italienske leverandører.


Glass mosaikk fliser

Flisen har et format på 5x og leveres på nett à 33x33. Blanco Mosaikk Trama er en eksklusiv glassmosaikk i 5x i hvit utførelse. Leveres som standard i størrelse 15x15x4mm og 25x25x6mm. PEARL SILK Syrevasket og sandblåst mosaikk , leveres som standard i størrelse 15x15x4mm og 25x25x6mm.


Vi har alle typer fliser fra slette minimalistiske fliser til trendy og klassiske fliser. Vi i Right Price Tiles tilbyr et bredt og variert utvalg av fliser enten du skal ha dem til baderom, kjøkken, gang eller stue. Hos oss er flisene håndplukket for best kvalitet og lavest pris. Fra store leverandører som Original Style, Onix, Jasba og Equipe. Vi har ett stort utvalg av mosaikk til bad og kjøkken.


Mange av våre store utstillinger viser mosaikk brukt på bad og kjøkken. Før det legges nye fliser må de gamle vaskes og avfettes med kraftvask. På dette badet hadde det gamle gulvet et markant mønster som syntes igjennom når den tynne og lysegrå glassmosaikken ble lagt oppå.


Derfor ble gulvet grunnet. Når keramisk flis benyttes er dette uproblematisk. Det er enkelt å sette opp glassmosaikk selv, da de kommer som ferdige ark. Det er mulig å kombinere de forskjellige produktene om man ønsker det. Noen frisk mosaikkfliser kombinert med en stilfull kjøkkeninnredning gir en ekstra spiss på hverdagen.


Flisene kan brukes alene eller satt sammen med andre produkter for vegg. I vårt utvalg finner du alt fra billige fliser hvor du får mye for pengene, til eksklusive designfliser i høy kvalitet. Det finnes mange ulike typer av flis og det er viktig å gjøre seg opp en mening om hvilken type du trenger til ditt prosjekt.


Det finnes blant annet keramiske fliser , marmor, terracotta, glassmosaikk , krystallmosaikk og. Flaten på hver flis er mørk brun med stripeinnslag av gull. Det er ingen tvil om at mosaikk vil gjøre at boligen totalt sett vil fremstå som mer attraktiv.


Tar du en titt på mosaikk til baderom, mosaikk til kjøkken og glassmosaikk her hos oss vil du raskt forstå hvorfor. Selv om fremgangsmåten for å lage glass mosaikk kan være litt skremmende i starten, faktisk de er ganske enkelt å gjøre. Det første trinnet er å bestemme seg for et prosjekt.


Mosaikk er en flatedekorasjon som er satt sammen av små tesseraer (biter) av stein, glass eller lignende i forskjellige farger som til sammen danner bilder. Flislim påføres med en tannet sparkel. Lage glass mosaikk er også et morsomt prosjekt for folk som liker kreative tidsfordriv eller som foretrekker en unik interiørdekorasjoner. Til fliser med glatt bakside på slett vegg eller mosaikkfliser, anbefales en 4xmm tannsparkel.


Glass mosaikk fliser

Lim til bruk på gulv krever tannstørrelse på 8xmm eller større. Større fliser , eventuelt med knaster og riller, og ujevne underlag, krever sparkler med større tannstørrelser. Glass mosaikk fliser er mindre fliser , typisk en tomme eller to i størrelse, og selges i en rekke ulike stiler og farger. Velkommen til engros rabatt glass mosaikk til billig pris fra vår fabrikk.


Brukes som benken, beskytter de overflaten av en vegg som står i fare for skade på grunn av nærheten til sprut vann fra en vask eller olje fra en platetoppen. Våre sandblåste (syrevasket) fliser har en matt overflate som frostet glass , og kan leveres i alle størrelse med islag av flere farger. Fliesen Welscheit online hos BAUHAUS.


Mosaikkflis i glass med et eksotisk og luksuriøst preg over seg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg