fredag 27. september 2019

Parafinlampe jula

Parafinlamper og fakler. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser.


Velkommen til oss på Jula ! Oppdag hva vi kan tilby deg! Har tenkt å sette en parafinlampe til båten på ønskelisten til jul. Jeg vet jo man får slike parafinlamper. Blir dere utsatt for å miste strømmen som fosningene opplevde mange ganger i jula så er det ikke dumt å ha en reserveløsning i form av en parafinlampe.


Jula i forhold til mer ekslusive lykter koster. Oslo #128293; nå også med verksted for produksjon og reparasjon. Stilren oljelampe av sement til utendørsbruk.


Oljebeholder av rustfritt stål samt veke følger med. Intakt med ubrukt veke. Slik fungerer parafinlampen: Du løfter først av brennerrøret og skrur deretter av selve brenneren ved å dreie den mot klokken. Fyll på med lampeolje i beholderen. Pass på å ikke fylle på for mye.


Skru så brenneren på igjen og vent i ca. Bad og hytte senteret innehar et stort sortiment av vvs-produkter fra de beste leverandørene. Få varene direkte sendt hjem med posten - eller hent selv i vårt.


Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Med unntak av høytider, som f. Ombyggingssett parafinlampe til elektrisk.


Ja selvfølgelig er en skikkelig parafinlampe med flytene parafin bedre. Garasjeåpner – Garasjeportåpner Portåpner – Biltema. For turen har jeg gjort et nytt innkjøp: parafinlampe fra Jula.


Norsk Folkemuseum Lampe, parafinlampe , lampeglass til. Sørensen, Dietz og Sampanino. Til bruk i båt, hjem, hytte og hage. Bruk en vanlig linjebrenner ( parafinlampe ) som fir et mykt lys for å se nok til å spise og og LED-lys til å lese. Det er i alle fall min erfaring.


Den gir et behageligere leselys enn LED. Lamper og belysning til hele boligen. Uansett om det gjelder belysning inne eller ute så har du ved ditt valg av lamper store muligheter til å påvirke.


Baderom Dekor og interiør Fritid Grill Hage og uterom Jul Praktisk hjem Renhold Varme og klima Oppussing og vedlikehold Bil- og båtutstyr Maling og oppussing.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg