tirsdag 17. september 2019

Sober jotun stue

Ontdek Sober bij Zalando. Tot wel 1dagen retourrecht. En mørk gråbeige tone (greige) med varme i – en harmoni mellom brunt og grått. En dempet brunbeige tone. Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning.


Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. Jotun har delt trendene inn i tre kategorier: Refine Raw og Calm. I fjor gikk Jotun litt bort fra gråfargene, mens i år ser vi en kombinasjon av brente, duse rødtoner, gyldne gule- og grønne nyanser og nøytrale beige og grå farger.


Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte. Kalkgrå og Sober er uslåelig i kombinasjon.


Sober jotun stue

Dette er SÅ VANSKELIG! Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue , soverom og jentene sitt rom. Oppussing av leilighet (kjøkken, stue , kontor og soverom). Etter år i leiligheten var det på tide med en liten facelift. Bildet under viser leiligheten før og etter oppussing.


Alle gulv er byttet, tak og vegger malt, samt nytt listverk montert Kjøkkenet har også fått en liten utvidelse. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.


Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. SPENNENDE KONTRAST: Fra entreen kommer man rett inn i stuen. Den er noe mørkere og en fin kontrast mot det lyse, hvite allrommet med kjøkken og spiseplass.


Skatollet og gyngestolen i bakgrunnen er fra en gård som er barndomshjemmet til Karis farmor. Da tror jeg at den særdeles etterlengtede maleånden endelig har returnert til Anine von Krogh! I stua skal det males og denne gang med en smule mørkere og kaldere nyanse i brunt, nemlig SOBER fra Jotun. Noen som kjenner til den? Jeg får vel begynne med en liten.


Sober jotun stue

Unngå derimot å benytte Bomull og Egghvit i kombinasjon. Det nye fargekartet finner du selvsagt også i en digital utgave. Velg en hovedfarge og få tips til matchende farger på colours. Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor-system. Anbefalt farge til listverk og detaljer:.


Toril Krågsrud til Jotun LADY. Hei, synes sober er en utrolig vakker farge på en kontrastvegg, men resten av stua er eggehvit. Ser at dere flere steder skriver at eggehvit fort vil virke veldig gul mot sober. Denne Pinnen ble oppdaget av Trine Yndestad.


Sober jotun stue

Interiør og Fargedesigner i Jotun , Nina Klæboe, får daglig spørsmål om. Soveromsveggene er malt med LADY Balance - Senses, sengegavlen med LADY Supreme Finish Matt - Senses og benken med LADY Supreme Finish Halvblank - Lys Antikk. Vi eksperimenterer For bare et par år siden ville alle ha en fondvegg.


Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg