torsdag 19. september 2019

Ramme 10x10

Fraktfritt over 3kr. En flott ramme gjør mye for både bildet og innramming. Perfekt til Instagram-bilder! I denne kategorier finner du firkantede rammer som passer bilder i størrelsen 10xcm.


Disse rammene passer utmerket for deg som vil skape en personlig fotovekk, for eksempel, eller som vil ha et koselig familiebilde på skrivebordet i kontoret.

Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio. Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.

Der også det målet du skal fylle i når du bestiller en ramme etter egne mål. For å finne totalmålet er det bare regne sammen bildemålet og listens bredde x2. På samme måte regner du ut rammens høyde. Les mer år med gode tilbud. Skandinaviske røtter.


Bestill favorittbildene dine, ram inn og heng de sammen. Vips, så har du en helt personlig bildevegg! En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. AKRYL RAMME 10XAkryl. Denne varen er ikke på lager for øyeblikket.


Beskrivelse Teknisk info Andre kjøpte ogs. Har du små kvadratiske minibilleder, der mangler flotte rammer? Vi har et stort udvalg af billedrammer i netop denne størrelse, så du kan godt forvente at finde noget, der falder i din smag.


Bliver det en stilren og klassisk ramme uden brede lister? Fotorammen er med smal sort kant. De vakreste ting fra Lene Bjerre kan du kjøpe her hos oss, både i nettbutikk og i butikken i Alta sentrum!

Se vårt store utvalg av flotte interiørvarer. The document has moved here. Pris kr 7Kvantumsrabatt. Fin hvit ramme som passer i alle miljøer. Ramme Rock Hvit 10xVarenr.


Se Unidrain designsluk og finn et stort sortiment fra Unidrain Kvadrat på BilligVVS. Salg av VVS varer på. Vi tilbyr et bredt sortiment innen hobby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg