tirsdag 3. september 2019

Uknuselige vinglass

Restaurant, hotell og caféprodukter. Rask levering, ferdig tollet. Velg fra vårt utvalg av trendy, stilrene eller funksjonelle design her! Hva skjuler seg bak trenden? Kjøp vinglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk.


Gode priser og rask levering! Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. I nettbutikken til Sundance finner du alt du trenger til ditt utemiljø, inkludert kjemikalier og rensemidler til massasjebad og bobleba grillutstyr og mye mer. Perfekt til bruk i massasjebadet ditt eller på terrase selskap etc.


Uknuselige polycarbonat Vinglass som tåler oppvaskmaskin. Man er enten i hagen, i båten eller på hytta, og aktivitetsnivået blir som regel deretter. Da kan det være smart å anskaffe seg noen flotte uknuselige glass som tåler alt man utsetter det for. Vi tilbyr uknuselige glass i materialer som holder på glansen og som ikke slites ut slik tradisjonelle plastikkglass gjør. Vi har vinglass som hører til samme serie, slik at du kan få både hvitvinsglass, rødvinsglass og champagneglass i samme stil.


I tillegg til å finne hvitvinsglass og rødvinsglass i klasisske fasonger har vi også vinglass med forskjellige slipinger og mønstre. På IKEA finner du også vinglass til forskjellige anledninger. Lekre vinglass i uknuselige polycarbonat fra Strahl. Polykarbonat har samme eleganse og klarhet som glass, men er uknuselig. Strahl har på sine glass fjernet maskinelle skjøter for hånd.


Dette gir en utrolig flott finish. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Et sikkert og holdbart alternativ til glass. Det er utrolig gøy å samle på fine vinglass. Du finner også vinglass av plast som finnes i forskjellige varianter.


Uknuselige vinglass

Disse er elegante og praktiske å ta med seg i piknikkurven, ved bassenget, i båten eller på campingturen! Plastglassene har god kvalitet, og er nærmest uknuselige. Gjør serviset komplett med de populære glassene fra Rosendahl, Schott Zwiesel eller Luigi Borimoli. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Vinglass Strahl 4stk Gaveeske 245ml Lekre gaveesker med uknuselige glass i polycarbonat fra Strahl. Praktisk vinglass uten stett fra Strahl. Tritan-Lux glassene er godkjent for bruk og oppbevaring av all mat og drikke.


Med nye tallerkner, glass, kopper, boller og skåler kan du dekke et bord som er innbydende og appetittvekkende. Noe for alle anledninger. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg