tirsdag 10. september 2019

Spraylakk metall

Grunning til de fleste underlag! Beskytter mot rust, tørker raskt og etterlater en jevn overflate. Proff 2-komponent grunning til metall på sprayboks! Glimrende beskyttelse mot rust! Perfekt til småjobber som lakkering av forskjerm og lignende!


Spraylakk metall

Veldig resistent mot kjemikalier! Varer timer etter aktivisering av herder! Gir granitteffekt på metall , tre, keramikk og de fleste plastsorter. Etter lakkering med klarlakk blir det også vær- og slitasjemotstandig. Vi tilbyr et bredt utvalg produkter beregnet for korrosjonsbeskyttelse og dekorasjon av metall.


Alt fra enkle primere til avanserte 2-komponente UV-bestandige topplakker. Klikk HER for å lese mer om ulike muligheter for forbehandling av metall før lakkering. Quick Universallakk er sprayen for store og små prosjekter.


En alkyd emaljelakk som gir en blank, hard og slitesterk overflate. Godt egnet til sykler, småreparasjoner på biler, gjerder, portstoler, hagemøbler, innredning og lignende. Velkommen til Mitt Biltema.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger. Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. The document has moved here. NXT Generation All Metal Polysh renser, polerer og beskytter alle felger, krom luftinntak, eksosrør av rustfritt stål og ventildeksler.


Den gir en flott finish også på aluminium, sølv, kobber, messing og alle andre blanke overflater. Meguiars MDAT-teknologi fjerner skånsomt oksidasjon, anløpning og rust raskere uten vanlige tøffe. Gir en frostet overflate på glass! Ikke egnet til isopor. Etter bruk, hold flasken opp ned og spray slik at munnstykket blir rent.


Spray med en avstand av ca. Hurtigtørkende akryllakk til mange ulike bruksområder. Gir meget god beskyttelse på metall , tre, glass og plast.


Advarselsinformasjon for kjemiske produkter: Ekstremt brannfarlig aerosol. Happy Homes Torshov fører et stort utvalg av spraylakk. Ekte industrimaling på sprayboks! Tilgjengelig i RAL-farger som matcher typiske industrimaskiner. Direct to Galvanized Metal Paint.


Emaljelakk kan brukes på underlag som tre, metall og hardplast og egner seg like godt til hagemøbler som til postkasser, brødbokser og smijern. Quick Emaljelakk fra Scanox er en syntetisk lakk med god slitestyrke høy glans. Hos fargehandleren kan lakken blandes i samtlige farger på fargekartet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg