torsdag 26. september 2019

Tapeter stue

Variert utvalg av tapeter for alle rom og smaker. Finn dine favoritter på Ellos! Stort utvalg av dameklær for alle. Kjente merkevarer til gode priser. Rask, enkel, lett å bruke.


Tapeter stue

Døgnåpen kunderservice. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Har du funnet fargen din til stuen ? Her ser du våre mest populære farger til veggene i stua.


Hvis du vil leke med farger og fargelegge rom i alle mulige farger, trykker du på ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. I vår guide her på siden får du dessuten veiledning og how to-guides til stueprosjektet ditt. Avhengig av hvordan stua er bygd opp, kan du tapetsere én vegg, deler av en vegg eller for eksempel et hjørne, og vipps, så har du en mer avgrenset sone! La tapetet snakke sammen med resten av interiøret – for husk på at det fremdeles er viktig med helhet selv om stua deles inn i soner. Stuen er for mange det viktigste rommet i huset.


Tapeter stue

Det er her familien tilbringer mest tid og det er her man samles når man har gjester. Det gjør dette rommet til et perfekt tapetrom. Våre bestselgere innen tapet For å gjøre valget lettere har vi samlet våre bestselgere innen tapetsegmentet på en og samme side.


Tapet topplisten finner du her! Her har vi leselampe, strikketøy, aviser og pledd til kalde dager. Alle har fast plass i sofaen med kjønnsbestemt hierarki på fjernkontrollen når favorittfilmen skal sees for femte gang.


Tapeter stue

Her trives vi både alene, og sammen med familien. Gi rommet nytt liv med nye, fine tapeter. I sortimentet vårt finner du noe for enhver stil.


Vi samarbeider med etablerte designere, og alle tapetene våre produseres i Europa. De fleste tapetene i våre butikker er non-woven- tapeter som er enkle å sette opp. Dessuten har vi tapetlim og de verktøyene du trenger for å lykkes med tapetseringen!


Det vekker også ulike følelser hos mennesker. Maxbo er ledende på tapet i Norge og har tapet i alle prisklasser og kvaliteter. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Det har lenge vært veldig trendy å tapetsere én av fire vegger med mønstret tapet , samtidig som man har holdt seg til nøytrale farger på de resterende veggene. Nå går flere og flere bort fra denne trenden. Det er i stuen både familie og gjester tilbringer mest ti så derfor er dette ofte det viktigste rommet.


Stua skal ha en behagelig, men samtidig stilfull, design der familie og venner kan slappe av. Hvis du ønsker en stilfull og spennende stue , så kan tapet med mønster være midt i blinken. Nå begynner stuen å ta form, men til tross for at den er innredet med nøye utvalgte møbler og et tapet som gjenspeiler familiens stil, mangler det en vesentlig detalj – riktig belysning. I stuen er det ekstra viktig med ulike former for belysning som kan tilpasses ulike aktiviteter.


Skap den optimale stuen hvor dere alle kan være sammen og ha det koselig. Med våre utvalgte stue tapet er det enkelt å innrede slik at du kan føle deg fornøyd og komfortabel. Se for deg sofaen din med vakre, myke puter i, et stort teppe og - viktigst av alt - menneskene du har kjær, alle samlet foran en tapet som understreker gleden i rommet.


Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige. Norsk nettbutikk med kanskje det beste utvalg av kvalitets tapet. Hos oss finner du moderne- og retrotapet i striper, blomstermønster og mye mer. Vinyltapet egner seg veldig godt i rom med stor slitasje, som kjøkken og stue. Hos MAXBO finner du et stort utvalg av vinyltapet i forskjellige mønstre, farger og struktur.


Fototapeter som gir dine vegger et personlig uttrykk. Bestill din fototapet online hos Mr Perswall og hent i butikk. Velg tapeter blant våre kolleksjoner eller last.


Tapeter stue

Vi har et bredt utvalg av tapet i forskjellige mønster og farger, slik at du enkelt skal finne noe du.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg