torsdag 5. september 2019

Teakdekk plast

Finn laveste nettpris her. Synteak – et alternativ til teakdekk. Sandøy Båtdekk er spesialist på produksjon av teakdekk og teakdetaljer for nye og gamle båter. Alltid kvalitetsmaterialer.


Vi leverer de beste produktene slik at du som kunde kan være sikker på at resultatet blir 1 bra.

Teakstavene som vi lagerfører er plukket ut blant de beste emnene, og holder høy kvalitet. Spesialist på tilpasning av teakdekk og teakdetaljer for nye og gamle båter. Kombinasjon av gammel trebåtbyggertradisjon og. De grønne dråpene kan brukes på plast , tre og metall.


Reparasjon av plastskader. Service på båt og motor blir utført. TEAKDEKK SERVICE BÅT – PÅ STEDET BÅTSERVICE!

Har du slitte og stygge båt teakdekk ? Eller ønsker deg teakdekk der det bare er plast ? Uansett behov så kan vi tilby befaring, og utfører både reparasjon og nytt legging på stedet der du har båten liggende. Fortrinnsvis på lan men vi kan også utføre teak arbeider med båten på vann. Prisen på reistallasjon av ekte skreddersydde teakdekk kan bli høy sett i forhold til restverdien på båten. Vi lanserer derfor dette lavpris alternativet til teakdekk som dekker behovet til en hyggeligere pris. Maritimstart, startsiden for båtfolk.


Nordiske Båtlinker, kjøp og salg, båtforeninger, båtliv, kystkultur, båtforhandlere og mye mer! Vet der finnes teak plater i plast. Noen som vet hvor en får tak i desse platene?


For teakdekk og andre flater hvor man ønsker sklibeskyttelse uten at det p. Om du under sommaren tvättar båten löpande blir vårvaxningen en enkel. Polyuretanbasert primer for Biltemas natemasse. Brukes i forbindelse med nating av teakdekk for optimal vedheft.


Bruk primer i forbindelse med stein, betong og plast med porøse flater.

Visse metaller og plasttyper bør testes før bruk. Ikke for bruk på akryl, polypropylen, polyetylen og polyamid. Starbrite Premium Teak Brightener. Andre ledd i prosessen med å behandle teak etter endt sesong.


Båtkonsulenten har etter over år med båt og båtliv tilegnet seg lang erfaring og god kunnskap innen de fleste felter innen båt og båtliv. Vi er spesialister i rehabilitering av båt dekk og har stor ekspertise spesielt på rehabilitering av teakdekk. Vi har også lang erfaring i dyprens og rehabilitering av slitte og oksiderte plast skrog. Dersom båten din har teakdekk eller andre flater i teak, kan det være lurt å starte vårpussen her.


Teakbehandling medfører en del støv og bruk av vann, så det er greit å gjøre unna før båten vaskes. Teak i båten bør behandles hvert år. Treverket gjøres grundig ren og skylles med vann før den behandles. På avstand vel og merke.


Dekket ser egentlig nokså greit ut fortsatt. Helt klart en bedre look på dekket enn om det hadde vært standard plast.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg