tirsdag 10. september 2019

Serax vase

Serax vase

Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Serax vase

Analytics and customisation cookies are anonymous and are used to measure the performance of our website and improve the experience for visitors in general. Objecten om te ervaren, te delen en te. Inspired by 19th century silverware and metalworking, Marie Michielssen gave form to a collection of graphical clichés Products which are normally thrown away are.


Legg til i min ønskeliste. Registrer deg eller logg inn for å bruke ønskelister. Vi vil dog alltid ha størst utvalg i våre fysiske butikker på Bolina og Stasjonen, samt et enormt utvalg av bestillingsvarer du kan velge mellom. Anita Structure Vase , Cornflower Blue.


Serax vase

Perfekt som bordpynt eller i vinduskarmen. Fyll den med vann og sett en enkelt blomst. En elegant vase med svært dekorative egenskaper med sitt herlige mønster i glasset og unike form.


Vasen er helt i glass, og derfor transparent slik at du enkelt kan se alt du har i vasen. Vedlikeholdsråd: Tåler oppvaskmaskin. Etter mange år som trofast leverandør til restauranter og hoteller er det bevist at produktene deres har super kvalitet og tåler en støyt. De vakre servisene gjør borddekking til en drøm, og er skapt for å glede.


Serax vase

En vase som ser ut som en kaktus. Pyntet med detaljer som skal etterligne kaktusens pigger. Designet av Marie Michielssen. De vakre vasene hennes passer fint i alle rom, da de er like fine med blomster som uten. Serax VASE CACTUS LARGE.


Materiale: Keramikk Dimensjoner: x 13. Hun blander forskjellige farger og lag med emalje på en unik måte. Lekker til den største buketten eller om du har jord og småplanter oppi. Den er i klart glass og meget dekorativ.


Bonseki Vase , Transparent. Vaser i ulike størrelser og former fra merker som Muuto, Tell Me More og Hübsch. BALL VASE , GLAS TIL TELYS 19- Kjøp.


Den finnes også i 8cm, de to står veldig vakkert sammen på et bord. Dersom du ønsker å motta en epost når vi får det inn på lager kan du legge igjen epostadressen din i skjemaet under. Vasen er en herlig ball av en vase , som gir en vakker siluett rundt blomster og kvister du fyller den med. Lekker i en miks med andre vaser i ulike størrelser - men er også fabelaktig alene. Med sin runde og enkle form, gis vasen en organisk følelse.


Hvad der startede som en lille virksomhe der forhandlede urtepotter udviklede sig til en bred kollektion af dekorative designs til hjemmet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg