fredag 20. september 2019

Slette mdf plater

Hos oss finner du alle typer MDF-plater. Vi selger til forhandlere og industri. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger.


Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. Jordfarger, pasteller - og sterke farger for de som tør.

Fargene er utviklet i samarbeid med interiørstylist Signe Schineller. Vi anbefaler derfor at det brukes plater fra samme produksjon eller. Slette plater : disse sponplatene er populære og passer til hjem der du ønsker en minimalistisk stil til veggene. De er svært populære, og du kan selv velge hvilken farge du vil ha. Du slipper å sparke og male selv ved å velge en av våre farger, eller du kan ta malerkosten fatt og male selv.


MDF paneler er enkle å sette opp Med MDF panel fra Byggmax kan du skape en hyggelig atmosfære hjemme hos deg. Du får både MDF og takpanel i flere forskjellige farger og materialer. Velg noe lyst og trendy, eller noe mørkere for en mer tradisjonell norsk stil.

Platene fremstår som kompakt tre og gir feste for bilder, lamper og mindre hyller. For å få denne prisen må du melde deg inn i Bygger´n klubben. Dette produkter er på klubbtilbud. Medlemsskap er kostnadsfritt og uforpliktende! Medium Density Fiberboards ( MDF ) er plater av trefiber og lim.


Trefiber-massen er presset sammen under høyt trykk og høy temperatur. Det tilsettes deretter en liten mengde voks og lim for å binde fibrene. Ikke bare er panelene pene å se på, hvor de er utrolig enkle å legge. I denne kolleksjonen finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære.


Panelet er ferdigmalt og kan monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Skulle du allikevel ikke finne din favoritt, får du også kjøpt ubehandlede plater som er klare til å males. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. MegaFlis har et stort utvalg av tak- og veggpanel i MDF. Vi har flere størrelser og panel i forskjellige farger.


Tak- og veggpanel, eller smartpanel, er en enkel måte for deg å pusse opp.

Ofte brukes smartpanel istedenfor gips. Det er flere fordeler med panel. Hos MAXBO finner du MDF -plate som er spesielt godt egnet for lakkering og maling. Kjøp på nett eller i butikk.


Også er det litt pirk i hjørnene, men vi har akrylfugemasse i de fleste fargene. I tillegg har vi en fleksilist som passer både til innvendige og utvendige hjørner. De gangene du må skjære til en veggplate, eller lage hull til for eksempel lysbrytere, så er det også enkelt, fordi alle platene er laget i MDF. Slette plater med klikklås, malt, grunnet eller tapetsert, kan gi slette vegger med nesten usynlige skjøter, og man slipper sparkling og sliping. I alle fall hvis underlaget er heeelt plant og man ikke nistirrer på veggene i spesielle vinkler og spesielle lysforhold.


Noen av de smarte nye typene kan klikkes sammen og krever ingen erfaring. Skal du sette opp plater i et rom med mer utfordrende form, kan det være lurt å få hjelp. Sette opp takplater av tre. Selve prosessen går lett alene eller i samarbeid med noen og tar ikke mer enn et par timer.


Platene er slitesterke, lette å vaske og kan lett overmales hvis du vil finne frem malekosten om noen år. Finnes i mange utførelser og design. MDF - plater er et fabrikkert treprodukt laget av mykt trevirke. Trefiberplater er veggplater med høykvalitets trefiberkjerne – anbefalt av Norges Astma og Allergiforbund.


I motsetning til OSB og kryssfiner, har ikke tresponet en bestemt fiberretning. Det gjør at man kan kutte eller skjære i platen uten å få en ujevn overflate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg