fredag 13. september 2019

Pynte påskebordet

Vi søker ofte etter naturlig pynt som greiner og annet vårlig tilbehør til påske. Dette passer perfekt sammen med friske blomster og skaper en hyggelig stemning. Vi har laget en del enkle ideer til hvordan du kan pynte påskebordet.


De små Dalebekken vasene vi selger gjør det enkelt for deg å pynte et lekkert blomstrende bord. Med påsken kommer våren, og da er det ekstra godt å kunne pynte opp med vårens blomster og greiner.

Påskeliljen er påskeblomsten over alle, og den gjør seg godt på påskebordet også i ensom majestet. Lær de enkle knepene! Men men da har jeg fått med med all sport og fått heklet et lite prosjekt.


Det er ikke så lenge til det er påske, så da laget jeg et lite søtt hekle prosjekt som passer perfekt til å pynte påskebordet med. Skal du dekke på til langbord kan du fint kombinere ulike serviser og leke deg med ulike materialer. Slik dekker du påskebordet.


Her har vi brukt hvite tallerkener, skåler i oliventre og eggeholder i betong. Servietter i tekstil gjør bordet litt mer høytidelig, men miks gjerne her også, både med sateng, lin og bomull.

Det er alltid fint å pynte påskebordet med malte egg, enten de er hjemmelaget eller kjøpt i butikk, sier Christine Syvertsen, daglig leder ved butikken Tilbords på Torvbyen kjøpesenter i Fredrikstad. Naturmaterialer på påskebordet. Noen ganger er det ikke mer som skal til enn naturmaterialer for å få den rette stemningen.


Karse kan du så denne uken, da får du finne grønne spirer å pynte med på bordet. Ideer til at pynte påskebordet. Leder du efter ideer og inspiration til hvordan du kan pynte påskebordet , så kig forbi bloggen og lad dig inspirere. Mangler du inspiration til at dække påskebordet fint?


Så kig med her, hvor vi viser nemme ideer med blomster, grene og papirpynt. Vi lover, at en lys og let stemning af forår vil brede sig i stuen. Tips til å dekke et vakkert julebord i grønt og hvitt. Jeg har valgt grønt og hvitt som hovedfarger, og er med på gi bordet et elegant preg. Nå er ranunklene på sitt aller vakreste, og da er det ekstra hyggelig å pynte bordet med disse nydelige fylte blomstene.


Du kan sette de i små og store vaser, alt etter hva du har og hva du liker. Det er ekstra fint å kombinere ranunklene med gåsunger eller andre vårlige greiner. Gjør påskebordet ekstra fint og pynt med med påskeegg du har dekorert selv!


Alt du behøver for å begynne er et hvitt pappegg.

Deretter kan du pynte med fargerike fjær, fine bånd og kanskje en liten påskegave du har gjemt i egget før gjestene kommer. Nå er tiden inne for å hylle vårens ankomst og pynte påskebordet med friske blomster i gult og grønt, eller potteplanter som er populære nå. Bruk vaser som eggeskall på påskebordet. Små vaser av eggeskall er fine til små blomster og gåsunger.


De er ikke bare enkle å lage, de er også helt gratis. Jeg elsker å bruke det som er gratis når jeg skal dekke bord – og det som er lett tilgjengelig. Folk må kunne se og prate med hverandre. Et morsomt alternativ er å pynte med mange forskjellige krydderurter og legge ut små sakser. Da kan folk klippe det de vil ha av urtene, legge det på maten og sende til hverandre, sier Lindeberg-Bernhardsson.


Som i alt annet er det trender også i borddekking. Selv gleder jeg meg skikkelig til noen ekstra fridager med kos og hygge, og jeg benytter tiden som er igjen til å farge egg, lage litt ny pynt og servere noen gode ideer til bruk når påskebordet skal dekkes for de som måtte ha behov for det. Med litt flaks rekker jeg kanskje å få ryddet og vasket litt før helgen også!


Her er noen flere ideer til bruk av egg i påskedekorasjoner. Hvem sa at påsken ikke kan være like avslappende og koselig hjemme på terrassen som på fjellet ? Lange frokoster i påsken er så hyggelig, og påskebordet blir ekstra koselig hvis du har hjemmelagde eggevarmere som passer på eggene dine!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg