mandag 9. september 2019

Vegg kjøkkenbenk

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Velg akkurat den fargen, stilen og innredningen du vil. Kjøp kjøkken på IKEA.

Det første du må tenke på når du skal velge materialer til veggen over kjøkkenbenken, er at de skal tåle mye. Valgmulighetene er mange, som fliser, metall, massivt tre, marmor, granitt og kompositt. Du kan også velge finerte plater eller malt trepanel. Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk.


En flott kjøkkenbenk krever en pen avslutning mot veggen. Det kan være en hulkillist, en kvadratisk list eller bare en silikonfuge.

Over en kjøkkenbenk går det bra. På hele vegger må det monteres mer stabile plater over, f. Det samme må du gjøre på gulv. Flere spørsmål og svar finner du her. Vegger med mikrosement. Man kan blande mikrosementen i nesten ALLE farger og i metaller som rust, gull, sølv og kobber.


Mikrosementen kan ha en fin struktur med mye liv eller en grovere struktur med mindre liv. Her er det kun fantasien som setter grenser. Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Skal du legge fliser på gulv eller vegger i tørre rom, har vi egne.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser. For å gjøre området rundt glassplaten tett, legges det på et tynt lag med blank silikon mellom vegg og glass. På den måte forhindres det at det kommer smuss og fukt mellom plate og vegg. For å sikre deg mot at platen ikke glir, anvend noe som holder platen oppe.


Skyv hele platen mot den opplimte veggen og press platen hardt mot veggen ved hjelp av kroppsvekten.

Dersom flere plater skal monteres ved siden av hverandre. Se til at skjøtene ikke kommer over komfyren eller oppvaskmaskinen. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Silikonfuger må til over kjøkkenbenken, for å unngå kombinasjonen matrester og fuktighet i veggen bak. Om dette samles og får utvikle seg får skadedyr og bakterier fritt leide, noe som kan skape alt fra vond lukt til smittefare. Silikon finnes i mange farger fra mange leverandører. Den store platen festet vi til veggen ved bruk av skruer.


Hyllen på toppen ble limt til den store platen med trelim, og deretter festet med noen skruer fra toppen og ned for ekstra feste. For å unngå at matrester faller mellom benken og veggen , må man legge fugemasse i overgangen mellom kjøkkenbenken og veggen. Man kan legge mikrosement på de fleste vegger bare underlaget er stabilt. Dette gjør det også enklere å holde rent. Husk at det er mange ulike farger å velge mellom.


Legg fugemasse som bryter minst mulig med benkeplaten. Tenk alternativt til hvitt. Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene. Glassplaten beskytter veggen mot sprut og søl som vanligvis forekommer på et kjøkken. Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken.


Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg. Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv. Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga.


Trenger å skjule overgang mellom kjøkkenbenkeplate og vegg. Har tenkt litt på maskeringstape og legge en akrylfuge mellom. Det er en ujevn glipe der som må skjules. Men det hadde også vært greit med en list som kunne lagt der.


Men den måtte vært i litt formelig materiale. En trekanlist i tre tror jeg ikke blir så fint. Bygger du nytt kjøkken?


På jakt etter markedets beste belysning for kjøkkenbenk ? Vi har komplette lamper og fleksible skinnesystemer som kan bygges sammen etter ønske og behov. Kjøkkenbenken er en sentral arbeidsplass i de fleste hjem, så det er viktig at benkeplaten er laget av et egnet materiale. I den billige enden finner du laminat, i den dyrere enden finner du corian og tykke, massive benkeplater.


Book min med en kjøkkenspesialist som planlegger og tegner, uten kostnad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg