onsdag 4. september 2019

Selvklebende folie hvit

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bestill online i dag få rask levering Ved å åpne denne websiden godkjenner du bruken av informasjonskapsler og liknende teknologi som er beskrevet i våre Retningslinjer for cookies (Informasjonskapselsvilkår), og bruken av din data som blir eller vil bli samlet i fremtiden, som beskrevet i Staples Personvern og retningslinjer. Min misjon er å gjøre oppussing enklere slik at enhver kan skape drømmehjemmet sitt, uavhengig av budsjett eller situasjon! Jeg er stolt av å kunne tilby Norges største utvalg av selvklebende folie til møbler, interiør og vindu, i tillegg til flere innovative nyheter som gjør oppussing enkelt.


Håper du finner noe som faller i smak!

Vi har et stort utvalg av forskjellige typer folie for dekorasjoner for kontor og hjem, eller kanskje til bilen din. Selvklebende folie som metervare. Spill av videoen og se hvordan Anna, med litt finesse, pynter skåler og selve bordet med selvklebende folie i blomstrende farger. De kan helt sikkert prøve, De også. Hvis De vil se flere kreative DIY-videoer, kan De abonnere på Søstrene Grenes -kanal, hvor vi deler inspirasjon hver uke.


Du vil dermed unngå hvit firkantet ramme rundt bokstavene. Underlaget vil være synlig der det ikke er bokstaver. Våre folietekster leveres med såkalt applikasjonstape, slik at det er enkelt for deg å montere når du mottar folien.

Applikasjonstapen fjernes på en enkel måte etter at den selvklebende teksten er festet til underlaget. Kontaktplast, selvklebende dekorplast. Brukes i interiøret, på møbler, til å kle inn bokser, permer, hyller m. Vil du ta bort kontaktplasten igjen, gjør du det enklest ved å varme den litt forsiktig med en hårføner.


Velg Lengde og antal, så sender vi til deg. Etiketter, streamers, klistermerker, wallstickers. Voksduk gir deg en duk i hverdagen som er enkelt å holde ren, du får mange flotte design og den er relativt rimelig å kjøpe inn. Her kan du se fått rikelig. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser.


Herma etikett, selvklebende , værbestandig, 2x 2mm, polyetylen, ark, etikett per A4-ark, hvit hos staples. Hvit og grå marmormønster. Rullstørrelse 45cm x 15m.


Perfekt for utebruk og røff behandling over tid. Limet er konstruert slik at det herder ikke før etter noen timer slik at du har god tid til å sette kontaktpapiret på en glatt overflate. Speilfolie kan benyttes til å friske opp overflaten til mange ting i hverdagen.


Skapfronter, skuffronter og mange andre ting blir som nye når du folierer de. Aasen mener selvklebende folie kan være en god start på tapetseringskarrieren for de som kvier seg for å starte med hele vegger.

Se hvor lett det er, og bli inspirert til å fortsette med større flater, sier han. Folier en skapdør eller et bord. Mikron Polymeric Kalender Vinyl, Gloss Finish, Høy opasitet, med varighet opp til år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg