onsdag 4. september 2019

Lærforkle

Brynjeforkle Niroflex Type 7. På utkikk etter en helt spesiell gave til grillkongen? Hva med dette forkleet i skinn? Forkleet designer du helt selv med eget navn og egen tekst. Personlig skinnforkle med navn og trykk.


Lærforkle

Bestill et lærforkle som vil vare for alltid! Vi har en butikk i København. På LeatherHouse har vi et stort utvalg i vår nettbutikk, men vær så snill og besøk oss i vår virkelige butikk. Kjøp din snus billig og fersk på nett.


Alle snusmerker og typer. Alltid tollfri og gratis frakt - Snushjem. I dag med ein årsproduksjon på over 80. Velkommen til Sløyd-Detaljer! Kjøkken, hage eller andre steder, dette praktiske forkleet kan komme til nytte på mange måter.


Lærforkle

Foran er det flere lommer med varierende utforming. Opptjen i form av bonuspoeng. Vårt lærforkle i Bar serien er i ekte europeisk lærdesign.


Dette er vår versjon av et kort lærforkle , og kan like gjerne brukes i bar og servering. Læret blir penere jo mer det brukes. Bør unngå å arbeide med i fuktig og grisete miljø.


Skal ikke vaskes, men tørkes av og etterbehandles ved behov. Kommer i sort med hvite detaljer. Lærforkle i toppkvalitet. Finn har to brystlommer og en stor lomme nede. Et perfekt valg for deg som ønsker et forkle i virkelig høy kvalitet, med trykk!


Lagd i lær eller varmebeskyttende materiale. Det varmebeskyttende materialet har polyuetanbelegg på den ene siden. Ingen skadelige gasser ved overopphetning. Jørn Jensen Lærhandel AS har mer enn års erfaring med skinn og lær som råvare. Vi fører også knivmakerutstyr,Jörnkängan jaktstøvler,Cress skinnklær.


De praktiske lommene på fremsiden gjør det mulig å bære med seg de redskapene du trenger mens du lager middag til familie og venner. Du vil bli videresendt til ROOMfor å kjøpe produktet. Le Chef skinnforkle fra Decotique er et nydelig forkle i tradisjonell stil i ekte kalveskinn som. Skap til farlige stoffer og sikkerhetsskap fra DENIOS!


Med eller uten brannbeskyttelse Laget iht. Langt forkle som finnes i et stort antall farger. Mye Moro Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Lærforkle

Ved at du fortsetter å bruke Mye-moro. Vi tar forbehold om eventuelle feil når det gjelder pris og lager Er du kunde så logg inn for å se dine priser. Har du ikke brukernavn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg