onsdag 11. september 2019

Tidløs jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her! En gulaktig grå tone.

Oppleves som en helt lys, nesten hvitaktig grå tone utendørs. Den er diskret, gyllen og lun. I trapperommet ser man de tre gråfargene sammen. Jotun tester sine malinger på spesielt værutsatte steder i Norge, og alle våre farger er nøye testet i vårt laboratorium, sier Sigve Fjelde. Han er senioringeniør i Jotun og har arbeidet med utvikling og testing av utendørsmalinger i en årrekke.


Denne fargen vil oppleves som klassisk og tidløs utendørs, – den vil ikke vippe verken blå eller rød. Jotun LADY svarer: Hei igjen:-) Kokos og Space er gulere, mens Tidløs er grå. Frostrøyk har undertoner i rødt nesten som de greige og er kanskje den fargen du er ute etter, men sjekk med en prøve at den ikke vipper i for rødlig retning.


Jotun Sens er vår helsemaling, den er utviklet for allergikere og astmatikere og godkjent av NAAF.

Sens kan ikke blandes i det helt mørkeste fargene. Detaljer i treverk som panel, lister, vindu, dør, karmer, kjøkkenfronter og møbler males med LADY Supreme Finish. Silje Karlsen ‎ til Jotun LADY 24. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg.


Hei :) Veggene i stua vår er malt i Tidløs , lister og vinduer i bomull, vi skal ha litt mørkt brunt gulv. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. Hvilken NCS kode har fargen tidløs ? Deler på denne siden.


Har du glemt kontoen din? Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.


Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg. Jeg har malt med Tidløs men fargen blir så blålig, er det en farge jeg kan bruke som er litt mørkere enn Tidløs og som gir Tidløs et mer gråaktig.


Rebecca Hildebrandt-Paulin ‎ to Jotun LADY. Stue og kjøkken går i ett (i en vinkel) og vi skal ha samme farge på. IKEA la jammen meg Jotun ut DETTE BLOGGINNLEGGET på FB-siden sin!


Hei, Jotun har lansert nytt fargekart.

Det ligger litt i navnet, det er personlighet som gjelder -farger som utrykker hvem du er, viser din sanne identitet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg