torsdag 12. september 2019

Panellakk fargekart

Se en film om hvordan rense gulnet panel nederst på siden. Jo flere strøk jo lysere og hvitere panelvegger får du. Vi fikk mange fine bidrag, og tre vinnere ble valgt ut.


Her ser du hytta til en av vinnerne, Anita Ødegård Høgh. Panellysneren heter Snøheim. En utrolig vakker hytte!

Nytt treverk som har en lys farge er enkel å gjøre grå eller brun i både lyse og mørke nyanser. Med et eldre panel som har rukket å få en mørk gul egenfarge, kan man trenge flere strøk panellakk for å oppnå ønsket farge. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg! Nytt fargekart med farger som passer på vegg sammen med dine personlige interiørdetaljer, på lister og dørkarmer samt nye bruktfunn.


Se fargekolleksjonen. Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Påse at treverket er tørt før videre behandling.

Slip lett med slipepapir. Gjør prøveoppstrøk for å se om fargen er den man ønsker. JOTUN PANELLAKK HVIT er en vanntynnet, løsemiddelfri matt panellakk. Egenskaper: Gir treverket et matt, hvitkalket utseende.


Inneholder lysfilter som effektivt reduserer gulning. Beskytter treverket mot fett, vann og annet som kan gi skjemmende flekker. Bestill blant våre fargekart for innemiljø. Fargesetter gulnet panel i ett strøk!


Nå kan du endelig forvandle ditt mørke gule trepanel til en lys, transparent og lekker gråtone! Anbefales til institusjoner, skoler, boligrom, og kontorer. Overflaten bør rengjøres med trerens før påføring.


Tidligere lakkert flate pusses lett for å gi den nye lakken god vedheft. Denne hytta hadde mørkt, gammelt panel som ble lysnet med panellakk. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.


Farger til både interiør og eksteriør. Her finner du Årets Farge, nøytrale nyanser, Halvor Bakke, kjølige og blå toner med mer. De lysekte pigmentene sikrer at lakken tåler lys bedre og beholder fargen lenger.


Ubehandlet tre males 2-ganger.

Flotte farger og ideer for deg som ønsker å sette farge på panelet samtidig som du ønsker å ha en synlig trestruktur. Produktet er enkelt å påføre, og tørker på under en time! Vi har malt all panel bortsett fra kjøkkentaket, som er behandlet med lys panellakk. Jotun LADY Pure Nature fargekart.


Vi angrer på at vi ikke malte det også. Jeg vil helt klart anbefale maling framfor panellakk , men det er selvsagt spørsmål om smak og behag. I dag finnes det også maling som skal isolere gammel røyklukt i tak og vegger. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male.


Kjøp på nett eller i butikk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg