torsdag 26. september 2019

Vindusfilm jula

Effektiv og skånsom måte for å unngå uønsket innsyn uten å miste sollyset. Velkommen til oss på Jula ! Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Frostet film som festes statisk uten lim.


Oppdag hva vi kan tilby deg! Legg til Kjøp og Hent. Kan flyttes uten å etterlate spor på vinduet.


Må være veldig nøyaktig når en måler, det skal ikke mye sprekke før en kan se inn, hvis det er på bakkeplan. Vindusfilm Jula sjelden justert. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine. Grunnet tekniske problemer er butikken midlertidig stengt. Sikre at dine gaver kommer frem til Jul.


Kunder som har bestilt og betalt har ikke blitt trukket, og reservasjonen på beløpet vil bli hevet så. VINDUSFOLIE gir hjemmet den luksuriøse følelsen av et frostet vindu til en brøkdel av prisen. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen.


Du får skjermet innsyn samtidig som solen slippes inn. Beskyttelse mot innsyn. Her kan du se hva vi har av vindusfilmer. Disse brukes mot innsyn gjennom vinduer, dusjer etc. De kan også brukes som dekorasjon – klipp ut.


BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Service faktum, spisestue med kjøkken er viktig del av en masse ting. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp.


Varene sendes vanligvis innen 2-dager. Denne oversikten oppdateres kontinuerlig og er kun en indikasjon på lagerstatus. Med unntak av høytider, som f. Hei, Thea Takk for at du tok kontakt med oss. Ved stor pågang, som i kampanjeperioder, kan utvalgte varer bli utsolgt i løpet av. Det skal ikke være noe særlig vanskelige enn vanlig vinduer De er lett å rengjøre :) Ønsker deg en riktig fin dag.


Forbipasserende og naboer kan være hyggelig, men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Mye varme skyldes at solen slår inn gjennom vinduer, og dette kan du enkelt fikse med markiser eller annen. Blir boligen din for varm i sommersolen? Siden våre produkter festes uten lim sitter de sikkert og stødig, men kan allikevel fjernes like enkelt som de settes opp.


Noen leverandører bruker lim eller andre former for væske for å feste folien på vindusruten, men alle vindusfolier som leveres av Fantasi Interiør AS, er selvklebende uten noen former for lim.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg