tirsdag 24. september 2019

Stort dukkehus

Stort dukkehus

Nydelige dukkehus, perfekt til små prinsesserom. Utfordrende leker til barn med intellegent lek og læring. Leker til barn i alle aldre, samt barnslige sjeler. KidKraft, Lundby, Barbie, og Micki. Her finner du små og store dukkehus , dukkehus i plast og dukkehus i tre.


Stort dukkehus

Gode tilbud og rask levering. Med store åpninger slik at flere barn kan leke samtidig. Trapp mellom etasjene. Vil du bygge ut, kan dukkehuset kompletteres med dukkehus medium og dukkehus lite.


Av tykk, lakkert FSC-godkjent kryssfiner. Lite er vel mer spennende for barna enn et lekkert dukkehus. Dukkemøbler følger ikke med. Vi har et stort og variert utvalg av dukkehus til barna – til rimelige priser. Vi har alle mulige slags modeller, både store og små, og med ulike temaer og motiver!


Flotte dukkehus i tre, store dukkehus som passer til Barbie og hus til de populære Sylvanian Families. Alle dukkehusene er i flotte farger og pynter fint på barnerommet, samtidig som det er mulighet for mange timer med lek. Bli med hjem til Peppa Gris med dette morsomme dukkehuset!


Veiledende pris: kr 5900. Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett.


Kjente merkevarer innen interiør og leker som inspirerer både barn og voksne. Kvalitetsprodukter til baby og barn på nett. Et stort og fint dukkehus fra Classic World.


Et nydelig dukkehus , som oppmuntrer til timevis av fantasifull lek. Anbefalt alder: Fra år. Tidens innretningsstil avspeiles i dukkehusets design og lek med dukkehus er en god måte for barn å reflektere over hvordan deres eget liv utspiller seg med morgenrutiner, aktiviteter og samvær med familie, venner og naboer. Kjempestabil og holdbar dukkehus.


Stort dukkehus

Laget av PEFC sertifisert trevirke fra frabrikkens region i Tyskland. Innredningen består blant annet av et kjøkken med kjøleskap, fryser og komfyr, en stue med sofa, et rom med åpen peis samt soverom med seng og loft. Vi har både tradisjonelle dukkehus og ekstra store dukkehus som passer til eksempelvis Barbie eller Bratz. Et fantastisk stort og klassisk dukkehus i tre fra LeToyVan. Dette huset er malt i en dus beige farge med lyseblå og hvite detaljer i vinduskarmer og grått tak og dør.


Huset har hele fem etasjer og hver etasje har flere vinduer med lemmer som kan åpnes og lukkes og søte blomsterkasser utenfor. Bilen passer til dukkehusets garage. Barbie klædeskab Barbie hest med karet hvor taget kan køre frem og tilbage En ekstra hest stk.


Stort dukkehus

Eksempelvis er et dukkehus i træ generelt meget holdbart, pynter alle vegne, og så kan det males og fornys på mange måder efter nogle år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg