tirsdag 26. november 2019

Pynte koldtbord

Koldtbord er fristende og flott til store anledninger. Enkelt kan det også være. Det meste får man kjøpt ferdig i butikken. Da er bare det morsomme igjen, å pynte fat og bord. Kjøp inn forskjellige salater, frukter og grønnsaker til å pynte med.


Gjestene blir alltid begeistret over et lekkert pyntet bord.

Det er så kjekt å få ønsker om hva dere vil jeg skal legge ut på bloggen. Denne gangen er det en flott dame som heter Tone som skal lage koldtbord til sin kjære mann som er år, og hun var rådvill på hvordan man pynter fatene. Derfor kommer jeg med noen veldig enkle tips, så kan jeg legge ut flere etter hvert som det passer slik. Gode tips til fristende og enkle koldtbord til store anledninger. For å hjelpe deg til å finne de beste rettene til nettopp ditt koldtbord , har vi samlet en rekke oppskrifter med lenker til hver sin kategori hvor du kan finne andre gode retter.


På de neste sidene finner du oppskriftene du trenger Dersom du ikke finner den oppskriften du leter etter kan du se alle oppskriftene til koldtbordet her. Jeg og mine søsken ordnet i stand en overraskelsesfest med nær familie og litt venner, vi ble voksne og barn. Til Adrian sin konfirmasjon skulle vi ha hagefest med grillmat og koldtbord.

Bestilte godt vær i god tid før konfirmasjonen, grader og sol Værgudene fikset grader og sol og vi var kjempefornøyde. Fargetema for konfirmasjonen ble lilla, svart og sølv. Selv om det frister å ha med litt av alt, er ofte det enkle det beste. Ikke gjør det for vanskelig for deg selv.


Se for deg hvor mye du selv klarer å spise som gjest. Det er ofte bedre med færre retter, men heller rause fat, sier TV-kokken. Og vertskapet kan slappe bedre av med gjestene, fordi det meste er gjort på forhånd.


Det er mange som velger koldtbord til konfirmasjon og andre festligheter, samt til jul, nyttår, fødselsdager osv. Og i Mai og Desember er det mange anledninger til dette. Maten som blir til overs pakkes inn i plast og settes kjølig, så kan du kose deg med den dagen etter. Når det kommer til mengdeberegning til koldtbord tenk at en oppskrift til porsjoner holder til porsjoner. Gjør så mye som mulig dagen før er et gjennomgående tips til koldtbord og generelt til store sammenkomster.


Vi er inne i selve høytiden for koldtbord. Vi spurte matansvarlig for Klikk mat Christopher Sjuve om hva som var det viktigste når du skal planlegge koldtbordet. Lær hvordan du lager pynt til koldbor snitter o. Lekre oppskrifter for et bugnende koldtbord. Gode retter med spekemat finner du her.


Og finner du mange oppskrifter med vannmelon.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig. Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif. Ta opp kjøttet i god tid sånn at det får tine langsomt i kjøleskapet, frem til du skal legge det på fat og pynte.


Velg mellom våre faste anretninger. Luksus- og festkoldtbord forutsetter min. Du trenger ikke å lage ett helt koldtbord altså, denne kan fint nytes alene, sammen med godt brød. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg