tirsdag 26. november 2019

Pynte bord til fest

Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Vi har bord til alle bruksområder og stiler. Se hele utvalget av bord på skeidar. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Skal du pynte til fest ?

Liten hvit festpakke til rundt bord. Stor hvit festpakke til avlangt bord. Se flere dekorasjoner. Jeg synes det er utrolig hyggelig å dekke bord. Uansett om man blir få eller mange er det koselig med en fin ramme rundt måltidet.


Jeg har dekket mange bord , både til egne arrangementer og til interiørartikler. Dekk et skummelt bord til Halloween-festen. Nå nærmer den seg, årets skumleste fest , Halloween. Det er bare å begynne å planlegge, og skal du ha gjester til Halloween, kan du la deg inspirere av disse tøffe Halloween-bordene!


Det er ingen hemmelighet at jeg elsker borddekking. Det er såå inspirerende med fine borddekkinger, både. Hvitt, grønt og brunt passer ypperlig til det naturlige og rustikke bordet.


Bryt opp det grove med sarte roser, enten lagt i flette langs midten av bordet eller samlet i en tett, overdådig bukett. Levende lys og fattigmannssølv gjør at bordet fremstår som pyntet til fest. Caroline de Presno har vunnet termokopper og fat i serien Black Contour fra Menu med dette bursdagsbordet.

Stearinlys og dempet belysning får treverket i bordet til å gløde, og vi vil slett ikke gjemme det bort under en duk. At gåsunger og gammelrosa kan framstå så stramt, overrasker oss. La borddekking bli en lek!


Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord. Jeg må alltid ha noe grønt på bordet.


Er du heldig og bor sånn til at du kan stikke nesen utenfor døren og finne noen kvister og kongler – gjør det, sier Sara. Nøtter, pepperkakeformer, frukt og andre ting du finner i skapet er også fint å pynte med. Spre det du vil utover bordet like tilfeldig som på bildet under. Organza klipper man opp i de lengdene man selv ønsker, kan også knyttes til pyntesløyfer.


Sizoweb er vår mest solgte bordløper, den har spindelvevmønster og gjør seg godt på festbordet. Sizoweb klipper man opp i de lengdene man selv ønsker. Sizolace er nykommeren, den er litt mer romantisk enn sizoweb og blir nydelig på bordet.


Perlehvitt hjerte med ornament - 10pk. Bordkort til glass - 9. Pynt et vakkert festbord til 17. Det er alltid hyggelig å invitere venner og familie til 17.


En enkel måte å pynte bordet på er å fylle mange små vaser med avskårne blomster i rødt, hvitt og blått. Enkelt og dekorativt. De mest egnede blå blomstene er blå hortensia og ridderspore (delphinium).


Blomster til bryllup kan bestilles enkelt i vår nettbutikk her på mestergronn. Mester Grønn butikker. Blomstene kan leveres hjem til deg og til festlokalet, eller du kan hente dem selv i butikken. Trenger du hjelp til sang eller tale, besøk vårt nettsted Munter. Det er flere nettbutikker som har spesialisert seg på bordpynt til bryllup, og vi nevner noen av dem her.


Syrinene er i knopp mange steder, og de springer ut hvis du tar dem inn. Bare pass på å skrape av all barken på stilken før du setter dem i vann, sier Berg til fvn. Hun har dekket to bord for å gi oss ulik inspirasjon, det ene i rosafarger og det andre i blånyanser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg