onsdag 27. november 2019

Røkelse

Røkelse spiller en viktig rolle i østasiatiske buddhistiske seremonier, for eksempel i kinesiske taoistiske og japanske shintoistiske templer. I Norge har det blitt laget røkelse i apotekene. Allerede den første norske farmakopéen hadde oppskrift på røkelse. Røkelse er blitt brukt til å eliminere eller kamuflere andre lukter som oppfattes som ubehagelige.


Røkelse er en blanding av plantestoffer som ved oppvarming gir en lukt som parfymerer luften. Røkelse Engler - Chamuel Denne naturlige røkelsen er laget i samarbeid.

Lotus atmosfærisk lys - perlefarget. Hem Hvit Salvie Røkelse pinner HEM er verdensberømt for sin. Prøv de ulike måtene å spre dufter på - lykke til! Aromadiffusere er det siste nye.


Prøv også vår røkelse - i fast form - og som røkelsespinner. Disse sprer duften på en behagelig måte. Engleshop har stor kunnskap om krystaller, jeg som driver nettbutikken er krystallhealing terapeut og bruker krystaller daglig! Her har vi valgt å fokusere på.


Enhjørningen New Age alternative produkter Røkelse pinner Røkelse topper og Tibetansk tykk pinne Røkelse ,mange gode dufter, Røkelseholdere og Røkelseoppbevaring.

Dragens Hule dragenshule dragenshule. Røkelse fremstilles av tørkede, knuste plantedeler som brennes, enten på pinne, i kjegleform (cone) eller pulver. I flere religioner er bruken av røkelse en urgammel skikk som uttrykk for offer og tilbedelse. I motsetning til eteriske oljer som virker både på kroppen og sinnet, vil røkelsen først og fremst påvirke sinnet.


Gryta Sanseri selger kun røkelse fremstilt av 1 naturlige og rene urtestoffer. Navnet røkelse viser mer til det man brenner enn den røk som oppstår. Røkelse ble så høyt vurdert i disse landene at en slik gave var tegn på den høyeste aktning og ære. Kongelige personer ble hedret med røkelseskrydder.


Det var også vanlig å hedre de døde med røkelse. De mindre bemidlede nøyde seg med å ha velluktende urter i likklærne, men ved store begravelser ble det tent store røkelsesbål. Meld deg på vårt nyhetsbrev og få rabatt på alle produktene våre.


Vi sender ut tilbu kampanjekoder og informasjon om våre produkter 1-ganger i uken. Røkelse i duften av roser, fioler eller latrus sikre at folk er fornøyd Man søker å finne indre ro, brenne røkelse med sandeltre duft Lukten av musk hjelper i morgen for å våkne opp, eller for å hjelpe til med studier eller arbeid Brenne røkelse Røkelse er tilgjengelig i stenger, kjegler, korn eller løs røkelse. Nettbutikk med steiner og krystaller for healing. Tromlede steiner, naturlige ubehandlede steiner, slipte steiner og krystallengler, krystallhjerter, krystallpyramider, krystallstaver og krystallpendler.


Vår egen julerøkelse med ekte krydder, røkelse og myrra avgir en herlig duft av jul, vinter og peiskos. Skaper stemning i hele huset både før og i julen. Denne blandingen er laget her hos oss på Telemark Urtebrænderi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg