torsdag 14. november 2019

Vegghengt nattbord

Moderne designprodukter med høy kvalitet. Finn ditt nærmeste varehus. Du får det bedre når du har det fint hjemme. Vi har varehus over hele Norge. Kjøp nattbord vegghengt hos trademax.


Alltid lave priser og et stort utvalg!

Stort utvalg av fint interiør. Shopping når den er som best! Bord til lave priser. Vi tilbyr nattbord i flere stilarter, størrelser, materialer og farger, slik at du kan finne det nattbordet som passer perfekt til ditt soverom. Sengebord og vegghengte nattbord.


Det riktige nattbordet kan gjøre mye for et soverom. The Box nattbord kommer i en rekke ulike størrelser og design. Henges rett på veggen i den høyden du selv ønsker.


Her er forslag til spennende løsninger til nattbord på soverommet ditt.

Minimalistisk vegghengt nattbord. Et vegghengt nattbord passer bra til deg som vil ha en praktisk løsning og et luftig og lett inntrykk på soverommet, da denne type nattbord ofte er små. Kompletter ditt soverom med en praktisk og fin oppbevaringsplass ved sengen som passer inn med øvrig innredning! I vårt sortiment finner du et stort utvalg av nattbord i flere forskjellige material og design, alt for att du skal kunne finne et nattbord som passer deg. Velg et nattbord med rett design og de praktiske detaljer du vil ha!


Her har vi samlet vårt utvalg av nattbord i ulike varianter. Du finner nattbord i eik, nattbord i marmor, nattbord i betong, hvite nattbord og sorte nattbord. Flotte nattbord av god kvalitet. Smal, vegghengt hylle.


Bruk en vegghengt hylle, slik at du skaper luft rundt sengen. Gjør eventuelt plass til en enkel lampe som på bildet under. Om du ikke har plass ved siden av sengen, kan du henge den opp over.


Et nattbord som dette har ikke plass til mye, men det nødvendigste. Uansett om du leser på senga eller ikke er det praktisk med et nattbord eller to. Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Nordli nattbord har en skjult skuff som gir plass til mobillader og ledninger. I tillegg er det spor på baksiden av bakbena slik at ledningsrotet kan skjules.


Lave priser og rask levering. Nattbord - Interiør på CDON.

When a great deal means a great deal! Billige nattbord online fra Trademax. Velkommen til nettbutikken! Et hvitt nattbord med skuff kan gi en romantisk stil og et svart grepsfritt nattbordet gir et moderne og stilrent uttrykk.


Våre nattbord finnes i flere størrelser, stil og farger, tilpasset dagens trender innen soveroms-møbler. Kan også kombineres sammen med apotekdisken Tamara. Alle våre nattbord leveres ferdig monterte fra fabrikk. A-Møbler, unike møbler og interiør til deg og ditt hjem. I vårt tilbud finner du nattbord med enkle former, designet og laget mht geometriske figurer, med skuffer eller hyller.


De er laget i forskjellige materialer, for eksempel et trebord med hvite skuffer eller et hvitt nattbord med en tre plate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg