fredag 22. november 2019

Pynt til bord

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Her finner du en stor mengde festtilbehør.


Stilfulle designede bord. La borddekking bli en lek!

Et nydelig dekket bord er alltid hyggelig, både for deg og gjestene dine. Et lekkert festbord setter prikken over i’en når du inviterer til festlig lag. Gjør klart ditt festbord med lekker pynt til borddekking! Husk at vi også spiser med øynene – og maten smaker ekstra godt servert på et pent dekket bord.


Bruk av blomster gir et frodig og feststemt bord som ikke behøver mye annen pynt. Lag en bordplan for å avklare hvor mye blomster du trenger. Prøvedekk bordet, da ser du hvor mye plass som er igjen til blomsterdekorasjoner og annen pynt.


I denne konfirmasjons-kategorien har vi samlet alt vi kan komme på som kan være interessant som pynt , bordpynt eller dekorasjoner til konfirmasjoner - og rett under denne teksten kan dere velge å sortere på farge og pris.

Stas opp med bordpynt og annen pynt til din konfirmasjon! Velg gjerne et fargetema for dagen, så blir det enklere å dekorere og skape en rød tråd gjennom dagen. Sjekk vårt store utvalg av bordpynt til alle anledninger - bryllup, dåp, baby shower, konfirmasjon, bursdag og fest.


Besøk vår nettbutikk og fysisk butikk i Oslo! Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp, konfirmasjon, bursdag og fest. Bordkort til glass - 9. Perlehvitt hjerte med ornament - 10pk. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her!


Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Det er alltid hyggelig å invitere til et spesielt, personlig og dekorert bord. Og ikke minst så er det spesielt hyggelig å være gjest når vertskapet har lagt inn en ekstra innsats i borddekorasjon.


Pynt opp bordet med lekre servietter, fargerike kubbelys, blomster og annet dekor. Det er morsomt når eggeskallene kan gjenbrukes både til påske-karse og som pynt til bordoppdekningen, mener Anna. Husk vatt og vann til karsen, den vokser veldig fort, heldigvis.


Det kommer ofte an på hva slags bord du har.

Om du har store fine hvite bord holder det ofte med en løper på midten. Har du forskjellige type bord som er satt sammen til et langbord er ofte hel dekkende duk det som passer best. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Disse pynter opp både bord og kuverter på en herlig måte.


Fyll dem med større drops eller noe annet godt, og kanskje en liten personlig hilsen til hver gjest, som en takk for at de kom. Hver bestilling gjelder for stk esker. Enkle å sette sammen, krever ingen saks eller lim. Bånd medfølger ikke) Romantiske godteriesker med utskåret.


Dekorer bordet med lekker og gøyal bordpynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg