tirsdag 12. november 2019

Postkasser med lås

Med digital pakkekasse er det tryggere å motta varer i posten som har høy verdi! Packbox er en låsbar boks som gjør at du kan motta pakker hjem på en trygg og sikker måte. Stort utvalg av postkasser med lås og innkast.


Postkasser med lås

Kjøp enkelt online med fri frakt! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning.


Vi lagerfører et stort utvalg av postkasser med og uten lås , med værbestandig lakk. Alle postkassene er av galvanisert stål under lakken. Se vårt utvalg og finn din favoritt.


Postkasser med lås

BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN. Værbestandig stativ levert i praktisk pakkeløsning med stativ og postkasser i galvanisert stål. Dersom du er på utkikk etter et solid postkassestativ, og postkasser med lakk som sitter, er denne bestselgeren et enkelt førstevalg. Til modellene med lås medfølger to nøkler.


Vi har postkasser som passer ditt behov. Du kan også låse den med din egen lås. De selges ikke i Post i Butikk. Hos oss finner du praktiske og stilfulle postkasser.


Postkasser med lås

Store markpostkasser, også kalt pakkekasser, med store låsbare rom - perfekt hvis du for eksempel handler mye på nettet. Våre postkasser er produserte i rustfritt stål, og passer til alle typer bedrifter. Velg en kasse med lås så hindrer du iallfall uvedkommende å komme til.


POSTKASSE FOR ETHVERT BEHOV. Vi anbefaler postkasser med lås for trygg oppbevaring av posten din. Nå får du postkasse med DPC – elektronisk lås ! Låses opp med brikke, kort eller smarttelefon (android). Fås på modellene Robust og Formfin.


Postkasser med lås

Muligheter for å dele boksen med naboer og dele koder for åpning av boksen til leverandør. Sjekk ut postkasse rustfritt stål. Vi leverer postkasser og postkassestativ til bedrifter, borettslag og private hushold.


Kassene leveres med Postens hovedlås samt lås med nøkler til hver enkelt kasse. Alle kasser er utstyrt med navneskiltholder samt egen holder for leilighets nummer og nei takk til reklame skilt. Finn den enorme samlingen av postkasser med lås i varierte fargevalg fra R. Postkasser for borettslag og sameier. Hos Witre finner du prisgunstige postkasser og tileggutstyr i flere formater. Alt du trenger til arbeidsplassen.


Produsert i pulverlakkert stål for nordiske værforhold. Gerdmans har alt for kontor, lager og industri. Vårt postkassestativ for Trygg postkasser er modulbasert, med bredde for tre, fire og fem-roms postkasser og i opptil to høyder.


Den kan derfor tilpasses fra tre post- kasser og oppover til ønsket antall. LÅSleverer postkasser av høy kvalitet til borettslag, bygårder, bedrifter og eneboliger. Når du mottar brev fra banken eller offentlige institusjoner, står denne informasjonen ofte samlet i et brev.


Derfor er det lurt å sikre at brevene havner et sted hvor uvedkommende ikke får tak i dem. Med en postkasse med lås er du sikker på at ingen andre enn deg selv får tak i posten din.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg