søndag 24. november 2019

Reinskinn sitteunderlag

Reinskinn sitteunderlag

Se vårt store utvalg av reinskinn. Vi har ulike varianter og størrelser. Det vil være variasjon på form, størrelse og farger av hvert sitteunderlag , siden disse er skåret ut fra naturlige reinskinn. Det er satt sammen pakker på inntil stk, men ønskes et større antall enn dette, gir vi deg et godt tilbud på dette. Bestilte reinskinn-sitteunderlag til julegave 19.


Reinskinn sitteunderlag

Ypperlig og hyggelig service fra Steggen Villmarksenter! Vårt sitteunderlag i reinskinn gjør rasten i lyngen ekstra deilig. Skinnet er impregnert for å tåle friluftsdager gjennom hele året – enten du bruker dem til fjells, ved havet eller på verandaen.


Varmere sitteunderlag får du ikke. Garvet og impregnert skinn som tåler fukt. Reinskinn isolerer godt og egner seg svært bra som sitteunderlag. Da vi testet sitteunderlag , hadde vi også med oss et reinskinn - som i veldig stor grad holdt oss varme. Kjøpte to sitteunderlag av reinskinn fra Fjellsport.


Reinskinn sitteunderlag

Har fått testet disse noen ganger. Det virker som om det er av god kvalitet. Det holder på varmen på snø og det blir ikke vått igjennom. Lett og rulle sammen og ta med i sekken!


Sitteplate av reinskinn med impregnert underside. En sitteplate i reinskinn er noe av det varmeste du kan sitte på. Den isolerer meget godt selv på snø og is og egner seg derfor til alt fra dagsturer i skog og mark til isfiske. Impregneringen sørger for at sitteplaten ikke trekker fukt selv mot våte underlag.


Alle skinnene vi selger er impregnert og er beregnet for utebruk hele året. Passer fint på bålbenken eller i. Mål på sitteunderlag er cirka 25m2. Sitteunderlag i reinsdyrskinn til utebruk.


Perfekt på tur, på terrassen eller i grillhytta. Husk å heng opp skinnet til tørk etter bruk. Reinskinnet er først beredet, så er det påført et plastbelegg på lærsiden, noe som gjør skinnet vannavvisende. Alle bilder i nettbutikken er ilustrasjonsbilder.


Reinskinn sitteunderlag

Det er berre forhandlerar som kan logge inn og bestille varer via nettbutikken. Våre reinskinn er impregnert og av beste kvalitet, for utebruk gjennom hele året. Deilig som liggeunderlag i teltet, rundt bålet eller i lyngen en høstdag. Hvert skinn er unikt og det blir garantert en favoritt – enten du skal ut på tur eller bare nyte sene kvelder på terrassen.


Læs mere om Impregnert turskinn av rein. Reinsdyrskinn til pynt og utebruk. Velg type, fargenyanser og antall. Vi sender på dagen og tilbyr fri frakt og retur på våre skinn!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg