mandag 11. november 2019

Rødt klister

Rødklister i KX- serien. Klister for fuktig til våt, grovkornet snø. Plastskrape medfølger. Rødt klister fra Guruwax uten sølv. Dette er et skikkelig våtklister, men det bør alltid legges et undelagsklister.


Passer godt som underlag for festesmurning på grov, isete snø.

Smøringens enfant terrible har kanskje et ufortjent dårlig rykte. Skiforbundets smøreekspert Toftegaard understreker at man ikke skal være redd for klister. Hvis det er mildt og så fryser til, og du legger på klister og så V4 får du spikerfeste og kjempegod glid. På landslagsnivå smeltet vi også inn et mellom lag med universal, så rødt toppen.


Om du ikke tar deg tid til de minuttene det tar, slites smøring av etter tre kilometer. Marit Mikkelsplass,tidligere eliteløper: 1. Dersom du nå går rett på og legger for eksempel et rødt klister vil klisteret sakte men sikkert dra seg bakover på skien ettersom det er så stor forskjell i hardheten på de to klisterne at de ikke limer godt til hverandre. Bruk derfor et fiolett klister som mellomlagsklister til å forhindre dette.

Etter tre års utvikling ble Swix lansert 28. Blått og grønt klister passer på grovkornet, i. Blått slites lettere av enn grønt og passer for korte turer. Grønt er mer slitesterkt og passer for lengre turer. Slik legger du på klister. Fjern gammel smøring - også voks.


Når skal du legge voks oppå. Er det isete løyper legger man gjerne type grønt klister i bunn og så isklister over som feste. De gjør at isklisteret ikke slites så fort. Ved plussgrader og vår snø bruker men isklister eller et violett klister som base under universal, rødt , gult klister. Vi har alt du trenger og behøver innenfor skismøring og preppeutstyr for dine langrennski.


Vi har merkene Swix, Rode, Skigo, Vauhti og Rex. Les tester og omtaler før du kjøper. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp.


For fuktig og våt, kornet og grovkornet snø på den varme siden av null opp til ca. RODE produserer historisk god skismøring. I denne pakken får du fire festevokser, samt rødt klister av beste kvalitet.


For viderekommende: Andre klister som brukes en god del er: Swix universal med sølv (K21N).

Oftest som blanding med andre klistre, evt. Sølvet i klisteret er spesielt nyttig for å unngå at det kommer smuss i smørningen, og er også med på å gjøre både rødt klister og vanlig universalklister litt mindre aggressivt. Nye åpningstider: Timebestilling! Er det litt det samme som å bli krenket? Jeg blir lett irritert.


Spessielt hater jeg det hvis folk sier jeg skal be for deg. De får ha okkultismen sin. Du har ingen varer i handlekurven.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg