fredag 15. november 2019

Trebitt oljebeis tørketid

Inneholder filmkonserverende middel mot. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling? TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. Da kan TREBITT -produktene være noe for deg!


TREBITT Oljebeis gir en transparent behandling som fremhever nyansene i treet og gir dybde til fargeopplevelsen. Les tester og omtaler før du kjøper. Terrassebeisen skal trenge inn i treverket – ikke danne film.


Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Påse at gulvbordene har ensartet innsug og utseende. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Beisen har gode penetrerende egenskaper som hindrer fuktopptak og stabiliserer treverket mot oppsprekking. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon.


Forside Eksteriør, tak og maling Tørketid - Drygolin oljedekkbeis ByggeBolig. Merkevarene til lave priser. Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med Jotun AS.


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Gjerne 1–mn avhengig av været. Harmoni 46- per stk Kjøp.


Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket. Denne fargen er er like populær på fjellet som på mer urbane nybygg. Dette er en dyp, brun tone, som vil vil fremstå lunere og mykere enn helt sort.


Beisens konsistens gir mindre sig og drypp. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen. Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


På utkikk etter oljebeis? Jeg vet at fargen ikke blir den samme med hvit bakgrunn. Her gir Jotuns eksperter tips om hvordan du kan teste hvor godt beskyttet kledningen din er! Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning.


Dette gjør den ved at beisen trekkes inn i treet og gir en flott dybde i fargen. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning.


Den benyttes utvendig på nytt treverk, tømmer, trykkimpregnert og på tidligere oljebeiset treverk. Gir ingen fiberreisning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg