fredag 22. november 2019

Takoppheng sykkel

Stort utvalg, kjøp din nye Sykkel i dag! Bruk veggene til det de er verdt. Takoppheng for kajakk, sykkel m. Det er utrolig smart å fjerne ting fra gulvet, og med dette takopphenget kan du nettopp det. Fest stroppene rundt det du ønsker å oppbevare, feks sykkel , kajakk, og heis det opp til taket. Byggsortiment som holder ting sammen, fargesetter og muliggjør alt fra altandrømmer og VVS-prosjekter til enkle, men smarte oppbevaringsløsninger.


MEKK sitt takoppheng til 1kroner. Også XXL har utstyr for å holde på sykkelen. De har et veggstativ med en stang med en knott på som du trer hjulet over. Så blir sykkelen hengende etter hjulet oppetter veggen. Biltema har en lignende affære, men her er det en krok som du henger hjulet på.


Du er i ferd med å poste i en gammel trå siste innlegg ble postet den 11. Koppholder til sykkel og vogn. Med denne smarte koppholderen kan du ha med deg en kaffe, milkshake, vannflaske etc.


Terrengsykkel, terrengsykling, stisykling, utfor og sykling. Omtale av sykkelutstyr, sykkeltester, sykkelritt, arrangenment og guider til stier og opplevelser. Krokene gir deg kontroll på tingene dine i garasjen, på hus- eller garasjevegg, på hytta eller i kjelleren. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt, hjem og fritid.


Fjær til takoppheng for boksesekk kjøper du hos treningspartner. Kjede av detaljistforretninger for bil som selger slitedeler, bilrekvisita, bildeler, bilstereo og mobiltelefon. Vi er en spesialforretning for ski, kajakk, sykkel og løp. Praktiske vegg og tak kroker. Diss kan brukes til å henge opp hageredskaper, sykler, ski, dekk mm.


Takoppheng sykkel

XXL Sport og Villmark er Nordens største sportskjede. Vi tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer på nett og i våre mange varehus. Velkommen til en hyggelig.


Autoload har samlet de beste produktene av takstativer, takbokser, sykkelholdere, skiholdere, kano- og kajakk holder samt mye mer fra blant annet Whispbar, Thule. La’Vita, Regntrekk Trekk til sykkel , 2x 1cm. Oppbevaringsveske for sammenleggbar sykkel.


Har nettopp skrudd opp to sykkelholdere fra Biltema i garasjen og er ikke veldig fornøyd med løsningen. Oppheng for å enkelt løfte sykkelen opp under taket for å frigjøre gulvplassen. En garasje betyr sikkerhet mot tyveri og hærverk, letter stellet av bilen, men skal ofte også romme alt vi ikke har plass til andre steder. Håndtak, knotter og kroker til beslag og opphenging.


Se innom oss når du leter etter kroker, knotter og annet til kjøkkenet. Vi har håndtak og knotter til skuffer. Dette er en indikasjon på lagerbeholdning. Lagerstatus i våre varehus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg