onsdag 20. november 2019

Terrasserens test

PIаn vаn zаkеnmаn hееft еnоrmе imрасt ор jоuw inkоmstеn! Vеrdiеn еIkе dаg gеId! Probeer het vandaag nog! En terrasserens er i utgangspunktet til for å dyprense en terrasse.


Etter flere års bruk og lag med terrassebeis eller olje, vil denne løse opp og fjerne det meste av gammel behandling, sier Trude Iren Bergheim, daglig leder i Maleriet fargehandel i Hønefoss. Beisen ble senest kåret til best i test i Hyttemagasinet nr. Jobben er enkel: Fukt treverket, påfør terrasserens , la det virke i anvist ti skrubb med en kost og spyl av. Når terrassen har tørket (dette kan ta flere dager, ettersom hvordan været er) kan du eventuelt påføre ønsket behandling, dersom du ønsker dette.


Jeg tror definitivt det er håp for terrassegulvet ditt Jeg brukte Jotun terrasserens , men det spiller sikkert liten rolle hva slags merke det er. Sterke saker er det iallfall. En ser godt at det skjer saker og ting med gulvet mens en holder på.


Det finnes spesielt kraftige midler for terrasserens , men disse bør du unngå dersom terrassen ikke skal beises, males eller oljes. Dermed har produktene i testen fått dårlige forhold. Beisen ble påført etter produsentenes anvisninger, og denne gangen ønsket vi å se om røffe klimatiske forhold ville influere på resultatet. Terrasserens 4l Harmoni. Derfor gjennomførte vi en identisk test både i innlandsklima på Østlandet og på Titran, helt ytterst i havgapet på Frøya utenfor Trondheim.


Dette sprayes jevn på og skal også stå en halvtimes tid og virke. Det samme gjelder om regnet kommer og tynner ut kjemikaliene, tipser Kristiansen. Følg anvisningen på produktet, råder Scavenius videre. Ikke vask i sterk sol.


Når det er pent vær, virker det som en god idé å rengjøre terrassen. En dyprens av terrasse med terrasserens er vanlig å utføre når det er på tide å fornye terrassen med ny beis eller olje. Dyprensen foretas ved å benytte terrasserens.


Den løser opp gammel terrassebeis eller terrasseolje - og bleker underlaget, sier Marianne Fischer Paulsen, kategorisjef for maling i Maxbo. Fjerner effektivt tidligere oljebehandling, fett, sot og skitt. Benyttes på terrasser, rekkverk, trapper, tregjerde mm. Må ikke benyttes på metalloverflater.


Den skånsomme, men effektive terrassevaskeren, fjerner både alger, mose og alminnelig skitt fra terrassen. Det er overraskende raskt og enkelt, og du slipper i tillegg å bruke kjemisk terrasserens eller algefjerner på terrassen. Følg bruksanvisningen på emballasjen. La tørke godt før videre behandling.


Hvis det sitter flere lag med olje, eller at terrassen er veldig skitten, kan det være nødvendig å gjenta prosessen. Eventuell gammel beis, må fjernes ved sliping på forhånd. Du vil få et jevnt og fint rengjøringsresultat på kort tid.


Her finner du white spirit, rødsprit, varmeolje, tennvæsle og lampeolje. Europris fører kjemikaliene du trenger. Jeg skal beise terrassen, og har kjøpt terrassevask.


Bør jeg bruke terrasserens i stedet? Det er noe skitt og grønt noen steder på terrassebordene. Men vil terrassevasken være bra nok for rengjøring før beising? GJØCO TERRASSERENS 4L Renser og bleker. Gjennoppfrisker trefargen på terrassebord og hagemøbler.


Produktet kan brukes på alt fra terrassegulv til hagemøbler. Det er viktig at rensemiddelet ikke tørker inn før du begynner skrubbingen, påfør mer etter behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg