torsdag 21. november 2019

Rosenthal vinglass

I vårt omfattende utvalg til servering finner du både kjente og nye merker! Norges største utvalg av design for ditt hjem. Nordens største sortiment av kjøkkenprodukter online.


Kjøp vinglass trygt og enkelt fra Hadeland-glassverk. Gode priser og rask levering! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.

Krystallglassene er tilgjengelige til rød- og hvitvin samt champagne, whisky og long drink. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Glassene er laget i blyfritt glass og rommer cl. Høyden på rødvinsglassene er cm.

Vinglassene tåler oppvaskmaskin opp til grader. Rosendahl vinglass til rødvin. Bestill Bordeaux Rødvinsglass. Du kan også bruke det til servering av dessert.


Vi erbjuder världens bästa varumärken för hela hemmet till rätt pris. Elegant vinnglasserie som vinner over flere og flere vinkjennere. Disse vannglassene er blitt veldig populære.


Ikke minst på grunn av den enkle designen, størrelsen og grepet. De er robuste og lette å stable i skapet. Bar- og vinutstyr 30. Så er du ute etter flotte pyntegjenstander kan du gjøre et kupp på QXL. Klikk her for å få kr rabatt!


Våre serier utgjør en god base på kjøkkenet og i hjemmet hele livet. Our product ranges provide practical kitchen and home basics that will last a lifetime. Kanskje du er ute etter vinglass tilpasset etter spesifikke druer, eller hvorfor ikke investere i et ekte vinprøveglass? For deg som liker champagne har vi flere modeller av champangeglass, men vi har også vanlige drikkeglass, likørglass i forskjellige former og karafler.


Tidsbegrenset tilbu kjøp nå!

Lekre og Morsomme Glass til Drinker og Vin. Blant vårt store sortiment, har vi flere typer vinglass. Her finner du rødvinglass, hvitvinglass og champagneglass. Det er utrolig gøy å samle på fine vinglass. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser. Gjelder ikke allerede nedsatte varer, varer merket med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg