torsdag 28. november 2019

Rammelister

Fargene på bilder av produkter kan avvike noe fra det faktiske produktet. Vi tar forbehold om trykkfeil og varebeholdning. Vi fører tre og aluminiums lister. Rammelister Benkebord.


Våre hovedleverandører er Larson. Kjøp bilderammer her til innramming.

Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout. All rammelist kan leveres som metervare, kutteservice, og rammer. Under fanene ovenfor finner du flere underkategorier over hva vi kan tilby. Dersom du er på utkikk etter produkter for innramming har du kommet til riktig sted.


Hos CreoNordic finner du alle typer rammelister , rekvisita, glass og bilder for kontor og hjem. Vår partner Nordic Framing har mange års erfaring og korte leveringstider. Dette website bruger cookies til statistik og til at levere den bedste brugeroplevelse til dig Du kan altid slette cookies i din browsers indstillinger.


Obs: Har du først hengt opp ei bildehylle, får du sannsynligvis lyst på flere.

Med bildehyller kan du nemlig vise frem flere bilder uten å bore enda flere hull i. Vi kutter, setter sammen og tilpasser aller rammer basert på dine bilder og ønskede størrelser. Larson-Juhl produserer og distribuerer et bredt utvalg av godt designede rammelister i stiler som koordinerer med aktuelle og klassiske design stiler. Vis frem minner og det du er glad i med vårt store utvalg av rammer. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt. Greens produserer rammer og print til fotografer, kunstnere og rammeverksteder over hele Norge.


Innramming av bilder er et fagfelt vi fokuserer på. Velkommen til en verden der ett og samme. Julehuset Skeidar Se mer. Sløyd og håndverk i alle former er det vi liker aller best hos oss på Sløyd-Detaljer.


Dersom vi måtte velge, er det Tre og metallsløyd vi. Her kan nevnes et bredt spekter av det bransjen kaller Scrappe-produkter. Scrappe-produkter eller Scrapbooking som det også kalles er populære produkter for å sette et individuelt preg på album. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Er du fersk i faget og ønsker å prøve noe nytt, eller mer erfaren og søker nye utfordringer vil kunstnerbutikken gi deg god service og veiledning. Vi utfører fagmessig innramming med et bredt spekter av rammelister og paspartoutplater. Butikken ligger midt i Fredrikstad sentrum, Gunnar Nilsensgate 1 diagonalt over for Hotel City og Nordea.


Vi har åpent dager i uken.

Montér er Norges største byggevarekjede med alt du trenger for store og små oppussingsprosjekter. Bygg terasse, male rom inne eller ute, legg nytt tak, lage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg