tirsdag 19. november 2019

Stavangerflint stempel

Stavangerflint stempel

Prøv våre brukervennlige designverktøy eller velg en av våre tusenvis av maler. Snel en eenvoudig uw tekst- en logostempels online ontwerpen en bestellen! Kvalitet fra Foldal Stempelfabrikk. Vind hier voordelige stempels en accessoires direct van de stempelmakers! Stavangerflint har stort sett vært representert ved sin flintøks.


Stavangerflint stempel

Det har vært brukt flere varianter av denne, og det ble brukt et annet stempel helt i begynnelsen. Her er noen eksempler. I en periode satte de et kryss utenfor de forskjellige bokstavene i sin faste logo for å angi produksjonsår. Koden ble aldri satt i system og kan derfor ikke brukes som et pålitelig kilde til å finne produksjonsår. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Jeg fant en hel del stempel inn under WillroyBoch,,men det ble ganske kryptisk på en del andre kjente merker. Mokkakopp og underskål. Lett bestikkslitasje og noe flekker i glasuren (se bilder). Frakt med andre varer blir maks 1kr inntil 10kg.


Stavangerflint stempel

Høy porto ved kjøp av flere varer blir tilbakebetalt. Siden tar også for seg de øvrige av bedriftens faste designere - med presentasjoner av Jonas Hinna, Kari Nyquist, Anne Lofthus, Gro Pedersen Claussen, Turi Gramstad Oliver, Nils Aa. Flott mocca service til 12.


Velg kategorien som passer for deg og bestill enkelt ditt stempel i vår nettbutikk. Vi er best på stempler. Stor erfaring gjennom tre generasjoner. Har du har spørsmål om riktig type stempel kontakt oss gjerne!


Fløtemugga er krakelert (se bilder), men sukkerkoppen er helt fin. Jeg har flere sett til salgs! Ingen nagg på delene. Vi har resultater for Porsgrund porselen stempel til de beste prisene. Kr 8- Stempel på de Porsgrund Porselen asjettene med blomstermotiv.


For litt siden kjøpte jeg et søtt lite servise fra stavangerflint , med grønt stempel. Har noen deler av et gammelt servise fra stavangerflint merka 54. Er spent på om det finnes enda.


Stavangerflint stempel

Torlaug Johansen, August 2. Begge er uten stempel. Jeg har solgt en identisk lik som hadde PP stempel under.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg