torsdag 7. november 2019

Rengjøring av båt

Vaskeklut i mikrofiber til utvendig og innvendig vask av din bil. Finn laveste nettpris her. Jeg bruker Autosol uansett sol eller ikke. Hvis det blir et belegg liggende igjen så har jeg rett og slett vasket båten etterpå med svamp og mye vann og da får man av dette, etter min erfaring. Den maskinen har jeg ikke erfaring me bruker selv eksentersliper av god kvalitet.


En høytrykksspyler har mange bruksområder, og rengjøring av båt er definitivt en av dem. Med vår høytrykksspyler får du rengjort båten. Kjøp båtutstyr av et firma som har vært lenge i bransjen. Da var jeg heldig og fikk et tips av en kamerat av meg som også driver mye med båt.


Han hadde vært på messe i Bergen og kjøpt et spesial produkt som bla kunne brukes til rengjøring av båt som visst var helt utrolig. Så jeg fulgte hans råd og bestilte meg den rengjørings-boksen over internett og resultatet var ikke til å tro! Hold din båt ren for å unngå inngrodd skitt. Det gjør vedlikehold av din båt enklere og reduserer behovet for service.


For normal rengjøring holder det med ferskvann og en myk børste eller svamp. Bruk vaskemiddel for båt ved behov, eller et mildt universalmiddel, og følg anvisningene til produsenten av vaskemiddelet. I Nederland og England er det vanlig å bruke en vanlig presenning, gjerne av plast, over båten.


Men her til lands har mange høye krav til estetikk når det gjelder båt. Kalesjene kan være et lite kunstverk i seg selv, med glidelåser og former som passer til vinduene og linjeføringene på båten. Kanskje er vi nordmenn litt jålete. Mener det er enklere å rulle på impregneringen etter at kalesjen er montert stram på båten.


Mye rengjøring kan også gjøres mens kalesjen står på båten. Så slipper man å ta med hjem hver gang. Les også: Må båten skrapes?


Motorolje og oljefilter skulle naturligvis vært skiftet om høsten. Gjorde man det ikke, er det veldig viktig at man gjør det nå. Oljen suges enkelt og greit opp ved hjelp av en pumpe, sier Jon Winge. Det finnes mange kjerringråd der ute som bare er tull.


Rengjøring av båt

Men også mange som er bra, sier Peter Gustafsson i Bærum Plast AS. Om du tar ”vårpussen” på høsten slipper du unna med å gjøre to ting om våren. Vaske båten og legge på bunnstoff, sier Gustafsson.


Kjøp i Distrelecs store produktkatalog. Rask levering og super service! Vi har også ett komplett reservedel og tilbehør sortiment.


Rengjøring av båt

Hvordan rengjøre båt ved hjelp av Kärcher høytrykksvasker og vaskebørste. Nå kan du kjøpe samme middel som de profesjonelle bruker ved oppussing av teak. Unn deg et vakkert dekk – det grå, triste teakdekkets tid er forbi. Etter rengjøring bør du behandle med Snappy sealer, beskytter teaken og gir den en varm tone. Smør inn veggene og bunnen av ovnen med et godt lag av såpen, og sett ovnen på 1grader.


Når såpen bobler over, slår du av ovnen. Vask ovnen ren når den igjen er kal sier hun, og legger til: - For å få bort alle såperestene setter du ovnen på 2grader og lar den stå i minutter før du skrur den av og åpner døren. Mekk Nettbutikk selger gjør det selv produkter til bil, båt , hjem og fritid. En godt designet og solid konstruert båt er utgangspunktet for et trygt båtliv.


Båten og dens mannskap er skipperens ansvar. Det er derfor viktig at skipperens sikrer at alle om bord vet hvordan man skal oppføre seg om bord i en båt. Toppstrøk (maling, lakk, beis eller bunnstoff) Behandling trinn-for-trinn av ny båt.


En glatt og blank overflate kan gi dårlig vedheft og maling og lakk kan flasse av. Sliping gir en ruhet og struktur til overflaten som forbedrer vedheften. Vedlikehold av skrog. Så bør båten vaskes, gjerne med et litt mer omfattende stoff en shampo (f.eks.


Rengjøring av båt

Hugos). Etter båten er vasket, kan det være greit å rubbe båten med poleringsmaskin. Dette kommer jo veldig an på om du har mye riper i skroget (ses spesielt godt ved farget skrog) eller visst båten er veldig matt.


Vårens båtvask -Møkka skal av ! Tekst: ANNE MARIT KLOKK OG INGVAR JOHNSENApril er båtvasktid. Sneen er borte og sola varmer i fjeset. Selv om båten er sammensatt av mange materialer og stoffer, bør vi klare jobben på en helg.


Markedet flommer over av effektive midler, både fra kolonialen og spesialforretningene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg