mandag 18. november 2019

Vask før maling innendørs

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Alltid stort utvalg og god service.


Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS.

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! En ny forfuktet vaskemopp gjør rengjøringen enklest mulig. Det finnes ingen snarveier når vi snakker om maling. Det gjelder å gjøre et nøyaktig grunnarbeid og bruke maling av høy kvalitet.


Da blir sluttresultatet perfekt. En god hjelp på veien er dog å følge proffenes arbeidsråd. Vedlikehold og behandling av mur handler om reparasjon og vask , samt overflatebehandling i form av slemming og maling. Behandling av mur: vær nøye.


Alle murunderlag er forskjellige og trenger tilpasset behandling.

Sjekk jevnlig om utvendig puss og murverk er i orden. Finner du skader, sørg for at de blir reparert så fort som mulig. Vi tilbyr alt av maling og utstyr til oppussingen innen- og utendørs.


Vi tilbyr et bredt sortiment av blant annet panellakk til å lysne uttrykket på eksisterende eller nyoppført panel. Tips og råd til hvordan du går frem når du skal male eller beise inne. Vi har alt du trenger av beskyttelsesutstyr, spann, børster og koster for å gå i gang med vasking og maling. Tak med vannbasert maling : Her er det stor sjanse for å få skjolder og derfor kan det i verste fall være en sjanse for at taket vil trenge å males på nytt.


Tak med akryl eller oljebasert maling : Det skal ikke være stor fare for skjolder i dette tilfellet, men flekker i taket kan oppstå på områder med dårlig rengjøring. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Meld deg inn i vårt nyhetsbrev!


Vær den første til å motta nyheter, kampanjer og faglig innhold fra Maxmaling. Stue og soverom er rom hvor du oppholder deg mye. Her vil jeg som regel anbefale en matt maling på veggene, da det ofte ser penest ut. Vask taket med en mikrofibermopp for å fjerne fett og støv.


Ujevnheter i taket sparkles og slipes ned med slipepapir etter at sparkelen har tørket. Mal taket med en rull som dekker godt og ikke spruter. Bruk forlengerskaft for godarbeidsstilling og ekstra rekkevidde.


Bruk en pensel sammen med rullen for å komme inntil listen.

Det er viktig med rene flater og underlag før du går i gang med malingen. Sørg derfor for å rengjøre flaten nøye før du påfører første strøk med maling. Trenger du hjelp til å velge riktig rengjøringsprodukt, eller har andre spørsmål om din oppussing? Jotun Yunik Jordan Ernst P. Alle produsenter av tregulv (utenom boen)(som dog innrømmer at gulvene deres ikke tåler så godt vask med vann), laminatgulv, vinylgulv, korkgulv,linoleumsgulv, maling og veggplater osv ber forbrukerne om å unngå grønnsåpe pga den ødeleggende effekten grønnsåpen har. Velg rett maling – og vask huset først.


Om huset skal males hvitt, er det viktig å velge et malingsprodukt av høy kvalitet. Det er nemlig flere hensyn å ta, både i forarbeidet og ved valg av type maling. Er muren lagd av et materiale med armeringsjern i, slik som støpt betong, skal den males med en diffusjonsåpen maling , som akrylmaling for mur.


Da kan ikke fukt trenge inn og ødelegge armeringen, mens fukt inne i betongen slipper ut. Hvis huset er malt fra før , er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt. Kantene males med en vinkelpensel som er godt mettet med maling.


Første gang vi dypper penselen før vi begynner å male, drar vi av penselen litt på siden av malingsspannet for å få smurt godt med maling i penselen. Så begynner vi å male kantene. Etter at kantene er malt, kan du begynne på selve takflaten.


Paneler må ikke slipes frie for lakk eller maling , eller annen form for behandling så lenge overflaten ikke flasser. Det holder med vask og heftgrunn i bunnen. Lutet panel kan også males, men da må den nøytralises med vanlig eddik blandet i vann, som man vasker over veggen med.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg