tirsdag 26. november 2019

Terrassebeis farger 2016

Vi har merkevarene til lave priser. Kjøp terrassebeis hos Obs Bygg. Det er hyggelig med en godt vedlikeholdt terrasse.


Flytt ut og lag en liten stue på terrassen med kurver, sofa og noen fine puter. Butinox Terrassebeis fremhever og bevarer treverkets naturlige struktur med et transparent klart eller innfarget utseende. Olje er ut, beis er in Mange behandler fortsatt terrassen sin med olje og må gjenta dette hvert år. Altså, mer tid til å nyte terrassen og ikke minst får du fordelen av å kunne. Trebitt terrassebeis – farger for helhet og harmoni uteglede Den optimale uteplassen er den som krever lite.


Beckers’ terrassebeis har en ny sammensetning som gjør at den fester seg bedre. Becker nye Terrassebeis Becker nye Terrasslasyr er tilgjengelig i seks farge. Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen. På samme måte som du setter sammen farger og materialer innendørs, bør du gå frem også utendørs. På de neste sidene presenteres av våre flotteste farger.


Terrassebeis farger 2016

Nå er det straks tid for å beise terrassen igjen. Beisen er enkel å påføre. Jeg har selvfølgelig studert fargene, både fra Jotun og Fargerike. Det kan være lurt det så man ser det inntil fasaden. Vårt store fargeutvalg gjør at du kan få det akkurat slik du selv vil.


Husk at du finner våre bestselgende farger ferdig blandet hos din fargehandler. Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Trebitt Terrassebeis har unik effekt mot grønske, og tåler regn en times tid etter påføring. Terrassebeis , de fineste fargene ! Så nå er det klart for ny beis og ny farge. Livet på terrassen nytes best når det er nettopp det.


Akkurat som gulvfarge inne er viktig hele året, er terrassens farge viktig i. TREBITT TERRASSEBEIS FARGER. Bruk sterke farger og bland ulike mønster. Fargerike har nå utviklet et fargekart for terrasse med vakre,. Nøytrale nyanser til terrassebeis. Påføring av terrassebeis.


Terrassebeis farger 2016

For å komme til der det er for trangt og smalt for rulle, bruker du en beispensel. La beisen trekke inn i 5-minutter og tørk av overskuddet med klut eller fille, eller lås rullebøylen og etterstryk med denne, for å fjerne overskytende beis. Terrassebeis Harmoni Hvaler (7L) er en høykvalitets terrassebeis for beskyttelse av trykkimpregnert treverk. Vi innreder med lys og lykter, puter og pledd og teppe på gulvet.


Fargenyansene på terrassegulvet skal gjerne være naturlige slik at de går i ett med omgivelsene. Terrassebeis er spesielt utviklet for impregnert treverk, den beskytter mot fukt, sopp og alger. Farger som Strå, Nordisk tre og Svaberg er eksempler på dette. Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser.


Terrassebeis farger 2016

Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det. Også detaljene spiller inn. Det er en kjennsgjerning at solen bryter ned treverk.


UV-filteret beskytter treverket på samme måte som solkrem beskytter vår hud. En vannavstøtende terrassebeis hindrer fukt å trekke ned i treverket. Det lønner seg prismessig da du får en terrassebeis som holder lengre, og du slipper å gjenta behandlingen ofte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg