mandag 25. november 2019

Trebitt oljebeis temperatur

På utkikk etter oljebeis? Inneholder filmkonserverende middel mot. Klimaet er i endring og mange huseiere opplever utfordringer med økt algevekst, og ustabilt vær når man skal behandle terrassen.


Trebitt oljebeis temperatur

Den benyttes utvendig på nytt treverk, tømmer, trykkimpregnert og på tidligere oljebeiset treverk. Fukt, regn og duggfall kan være en utfordring når det males, dekkbeises eller beises på høsten. Når temperaturen ute blir lavere og fuktigheten høyere bruker maling, dekkbeis og beis lenger tid på å tørke, forteller Kristian Sæther, merkevaresjef i Jotun, til Dinside. Men det er absolutt mulig å gjøre - bare du tar visse.


Alle våre farger utvikles med unike resepter spesielt tilpasset Jotuns produkter. Ved å bruke Jotuns produkter er du. Foretrekker du en transparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling?


Da kan TREBITT -produktene være noe for deg! TREBITT beisprodukter gir kledningen en vannavvisende beskyttelse, samtidig som beisen vil fremheve det naturlig, vakre utseende til treverket. Dette bidrar til en god beskyttelse, samtidig som dybden i fargen kommer enda bedre frem. Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.


Foto og styling: Therese Knutsen. Trebitt oljebeis gir et naturlig vakkert utseende. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.


Trebitt oljebeis temperatur

Du kan velge mellom oljebasert terrassebeis og vanntynnbar terrassebeis. Den oljebaserte Infra terrassebeis har fordelen av å kunne påføres under lave temperaturer helt ned mot null. Det kan være praktisk når våren er litt treg og lysten til å komme i gang stor. Her blir glansen høyere jo flere lag du påfører.


En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Beisens konsistens gir mindre sig og drypp.


Trebitt oljebeis temperatur

Terrassebeis extra base gul 2. Harmoni 46- per stk Kjøp. Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet. TREBITT Oljebeis beskytter nå treet bedre enn noen gang.


Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Opptil tre års vedlikeholdsintervall. Nå er tiden inne for å friske opp terrassen. Temperaturen er perfekt for å beise og olje terrasse og hagmøbler.


Den sørger for at beisen trekker inn i treet og gir en flott dybde til fargen. Oljebeisen inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseendet over tid. Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid.


Når du i tillegg har vakre farger å velge mellom, blir valget enkelt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg