torsdag 28. november 2019

Rammer a4

Med en ramme beskytter du diplomer og vitnemål mot smuss og skader. Bla deg nedover og finn den rette rammen for deg i vårt sortiment! Disse rammene er perfekte for deg som for eksempel vil ramme inn et diplom. Vi knipser bilder hele tiden. Spørsmålet er når vi ser på dem?


Rammer a4

Med rammer kan du fylle veggene dine med både minner om folk du er glad i og kunst du liker. Vi har mye å velge mellom, enten du er på jakt etter store rammer til kunstbildet over sofaen eller små rammer til kollasjen i gangen. Ta vare på de gode minnene! Enkel ramme i smal sort kant for å virkelig få motivet i sentrum.


Samme størrelsen som et vanlig A-ark. Dekorative rammer til bilder og plakater. En flott bilderamme får familiebildene eller plakatene til å skille seg ut og setter prikken over i’en i innredningen av hjemmet ditt. Om du har mange bilder eller plakater, som alle fortjener en plass på veggen, kan du lage en personlig bildevegg og kombinere rammer i ulike størrelser og materialer. Små og store rammer for veggen din.


Rammer a4

Kombinere våre posters med rammer i forskjellige størrelser og opprett en bildevegg. Et interiørdesign tips er å matche svarte rammer med tekstplakater og fotoplakater. Riktig ramme til riktig motiv utgjør en forskjell – finn din perfekte match hos Desenio.


Velg fra vårt store utvalg av bilderammer i ulike farger, materialer og størrelser. Vi har alt fra mindre rammer som passer fint som fotoramme, til store bilderammer som tar mye plass på veggen. En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Ram inn alle de små og store øyeblikkene i livet, og omgi deg med minner som betyr noe.


Rammer a4

Vi har mange rammer å velge mellom, enten du vil ha lunt tre, en frisk fargeklatt, skinnende metall eller en festlig kollasj. Rammer i mange størrelser. Hos JYSK tilbyder vi et stort sortiment af rammer til skarpe priser, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Våre rammer og bildeholdere lar deg ramme inn detaljer såvel som portretter og landskap, i fargeglade eller milde svarthvite skalaer. Med en treramme i hvitt eller svart blir det bildet som settes i fokus.


Er bilderammen diskret og i samme stil eller farge som øvrige rammer , legger du tyngden over på bildene. Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Durable DURAFRAME ramme , A, magnet, rød hos staples. Minimalistisk og moderne ramme for tekstilduk Denne flotte tekstil rammen i aluminium er mye brukt blant ledende butikk kjeder. Her kan du skape blikkfang rundt en spesiell kampanje, markere en avdeling eller ett produkt.


A-rammene våre har også et bakstykke som gjør at rammen kan stå for seg selv dersom du ikke vil henge den opp på veggen. Alle våre fotorammer med målene 21xer av høy kvalitet. I tillegg har de pleksiglass, noe som gjør dem mer slitesterke, samtidig som de har det samme glassklare utseendet som en ramme med ekte glass. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer , til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet.


En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Har du kjøpt et nytt bilde eller tatt et fotografi som du ønsker å ramme inn? Med våre rammer blir bildet beskyttet, samtidig som det får den utsmykningen det fortjener. Velg mellom ulike rammestørrelser, materialer og farger.


Rammer a4

Klikk på en av rammene for å lese mer om dens mål, vedlikehold og farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg