torsdag 14. november 2019

Spotskinne led

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. LED spotskinner i forskjellige lengder og som kan tilpasses ditt behov. LED og med spotter med GUpærer.


Billig og rask levering ifra Norges.

Pusser du opp din bolig er det enkelt å montere spotskinne for god belysning, moderne LED pærer er en selvfølge. Elby har bestandig gode tilbud på spotskinner. En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst.


Gir god allmennbelysning og perfekt i en gang hvor du kan sette lyspunktene mot bilder på veggen. Om du ønsker lengre spotskinner med flere lamper, se spotskinne system. Norges største nettbutikker for salg av El. Belysning til private og bedrifter.


Våre ansatte har lang fartsitd innen elektromateriell og belysning, og står klare til å besvare alle dine tekniske spørsmål om produkter, bruksområder.

Velg smarte lyskilder, velg LED ! Du finner dem i alle former - som normalpærer, classic- og mignonpærer. Og så har de veldig lang levetid. Shop enkelt i nettbutikken her! Vi har spotskinner fra kjente leverandører som SG Armaturen, Philips, Philips Hue og Nordlux.


Vi har skinner som kan bygges ut i ønsket lengde og antall spotter, ta kontakt om du trenger hjelp. Slank og nett spotskinne for 12V LED. Spotene plasseres valgfritt på skinnen og justeres etter eget ønske. Komplett spotskinne LED pakke i Cato-serien fra Belid med dimbare LED spotter, trafo og skinne.


Anvender stk 3W LED pærer (inkludert). Skinnen har en lengde på meter. Spotskinne led - Vi matcher laveste pris i markedet. Hvit, lekker og diskré taklampe bestående av fire spotter på enkel skinne fra myLiving.


Endre romatmosfæren for å passe med hva du gjør. Med Philips WarmGlow LED -spotlampene kan du dimme sømløst til riktig lysnivå fra sterkt funksjonelt lys til en varm, innbydende og koselig varm glød. Jo mer du dimmer, jo varmere blir lyset.


Finn din favoritt i nettbutikken! Elektroimportøren fører et stort utvalg av taklampe og veggelampe fra kjente merker.

Pen spotskinne med tre halogenspotlys og strømbryter. Halogenpærer og tilkoblingskabel med støpsel. Spot for bad: Lys opp baderommet med flott spotbelysning.


Sjekk nettbutikk for utvalg og spar på nett. Mange bruker også strømskinnen som en spotskinne til f. Perfekt til gaberobeskapet, i gangen eller på kjøkkenet. Halo Track spotskinne fra danske Halo Design er både flott og enkel og i svært god kvalitet. Vi er en 1 norsk bedrift som fokuserer på kvalitetsprodukter innen belysning.


Dimbare spotter kan målrette lyset og skape akkurat den stemningen eller effekten du ønsker. Hos oss finner du et stort utvalg av LED , lys og elektromateriell. Vi anbefaler spotlights med LED.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg