onsdag 13. november 2019

Teakmøbler retro

Finn laveste nettpris her. Vi har ett stort utvalg retro møbler og interiør til salgs. Vi driver med kjøp og salg av blant annet retro møbler.


Ta kontakt om du har noe å selge eller om du lurer på pris på noe av bildene. Kjøper du retro teakmøbler berører det jo ikke dagens forbruk av regnskog, og gjenbruk er svært miljøvennlig.

Trolig produseres det fortsatt en mengde utemøbler i teak, nettopp på grunn av treartens motstandsdyktighet overfor vær og vind. Tresorten inneholder naturlig store mengder med olje. Teakmøbler er ofte finért, denne finéren kan være svært tynn, enkelte ganger bare mm tykk. Det kan være risikabelt å slipe på dette. Dersom møbelet er svært skjoldete, eller har krakelert lakk, anbefaler vi i stedet å bruke maling- og lakkfjerner for å fjerne gammel behandling som ligger i treverket.


Vi har resultater for Retro teak skjenk til de beste prisene. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser.

Vi fokuserer for tiden på all Retro møbler og interiør fra 60-tallet, i blant annet teak, pallisander og eik. Alt av Skandinavisk design i spesielt fra denne perioden er av interesse når det gjelder både kjøp og salg. Våre butikklokaler er fullt opp med retro møbler og kun en liten del av dette har vi utstilt på nettsiden vår. Det var på 50-tallet teakmøbler hadde sin første boom. De kom med dansk, lekker design.


Møbler som var statussymboler. På 60- og 70-tallet ble teakmøblene allemannseie. Nå opplever de en renessanse. De færreste teakmøblene er i heltre.


Det gjør at all pussing må skje med måte. Pusser man for mye kan man risikere å pusse seg gjennom. Vintage arkitektlampe fra Design gjenbruk.


Festlig retrolampe med plastskjerm fra Fru Ljungs eplekasse. Atrium hagemøbler er en nettbutikk med et stort utvalg flotte hagemøbler og tilbehør. Vi har mer enn års erfaring med import, salg og utvikling av hagemøbler. Jeg har en stueseksjon i oljet massiv teak fra 60-tallet.


De ulike delene har ikke blitt oppbevart samme ste og har derfor en del farge- og slitasjeforskjeller.

Klikk her for å se utvalget vårt av Retro skap og kommoder i teak, pallisander og eik. Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Farger og materiale vi forbinder med retro ? Sennepsgult, olivengrønt, respateks og brune finér- og teakmøbler var populært.


Men det spiller ingen rolle. Grunnen til at folk syns det er stilig med retro , er designet og formene. Da jeg var liten husker jeg at mamma oljet teakmøblene vi hadde hjemme med Jo-Ni møbelpuss, så jeg dro i butikken og kjøpte en sånn siden den fortsatt finnes. Det lønner seg å polere teakmøbler med olje, selv om det ikke er nødvendig.


Møbeloljen beskytter og gir næring til treverket og opprettholder treets naturlige skjønnhet. Selv om lysten var veldig stor til å male disse stolene, så slapp de unna malingen. Det skjer ikke ofte hos malingsdamene!


Her på siden finder du møbler lavet af især teaktræ og palisander, samt retro ting til dit hjem. NÆSTE LEVERING PÅ SJÆLLAND: Er endnu ikke planlagt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg