torsdag 14. november 2019

Pris trebitt oljebeis

Bestill enkelt i vår nettbutikk. Eller besøk en av våre butikker. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Beis, Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,.


Beisen trekket inn i treet og gir en flott dybde til fargen.

Den inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Butinox Oljebeis er en transparent oljebeis med lang holdbarhet for utvendig kledning. Forbehandling med grunning er ikke nødvendig. Trebitt oljebeis hvit liter.


Gir ingen fiberreisning. Inneholder film-konserverende middel mot svertesopp og alger. En oljebeis med spesialutviklet alkydolje som trenger godt inn og som pleier og bevarer treverket.

Kan bruke i minusgrader og trenger ikke grunning. En transparent oljebeis med lang holdbarhet og høy kvalitet for utvendig kledning. Oljebeisen gir en transparent behandling og passer på både tradisjonelle og moderne bygninger.


Kjøpsinformasjon, leveranser og returer. Hos Clas Ohlson kan du alltid handle trygt og raskt. Du har alltid opptil dagers angrefrist eller åpent kjøp. Dette gir den betydelig lengre holdbarhet på farge og glans enn konvensjonell oljebeis. Beisens konsistens gir mindre sig og drypp.


Gjøco Oljebeis er en lett tiksotrop alkydoljebasert beis. Trenger godt inn i treverket, og gir effektiv impregnering samtidig som den danner en værbestandig film. Tørker fort og gir en transparent overflate.


Anvendes på nytt eller tidligere beiset treverk. Kan også benyttes på trykkimpregnert materiale. Mer akryl, mindre alkyd Den nye beisen inneholder mindre alkyd enn tradisjonell oljebeis.


Det gjør at den beholder opprinnelig farge og glans lenger. Har kun sett prøver på den lokale byggvaresjappa, og noen få bilder fra Jotun der jeg ikke får et godt nok inntrykk av fargen. Noen som har brukt dette, som kunne tenkt seg å dele bilder?

På utkikk etter oljebeis? Disse har vi selvfølgelig både tatt godt vare på og forsterket. Dette gjør den ved at beisen trekkes inn i treet og gir en flott dybde i fargen. Beisen tørker betydelig raskere enn tradisjonell oljebeis. Jotun anbefaler at man i tillegg til Teknisk Datablad (TDS) også ser på Sikkerhetsdatablad (SDS) og Forvaltning, Drift og Vedlikehold (FDV) for dette produktet.


Har du ubehandlet panel, så fungerer oljebeis som en grunning. TREBITT OLJEBEIS Utgitt dato: 24. Du trenger to strøk på nytt treverk.


Jeg har kjøpt et liters spann av trebitt terrassebeis i fargen mahogny. Først brukte jeg rulle, og dette så rett og slett helt forferdelig ut. Det ser ut som at det er malt i flere omganger.


Jeg prøvde også å ta på et ekstra strøk i går for å se om det ble bedre da, men det ble det ikke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg