torsdag 21. november 2019

Sommersne og deco blue

Laat je inspireren door ons grote aanbod BLUE. Jij bepaalt hoe je betaalt! Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. GigaGunstig is dé site om At Deco te vergelijken!


Det er noe royalt og eksklusivt over denne fargen, noe som gjør at man lett fascineres. Sett den inntil de varme grå, beige og greige fargene og løft interiøret til nye høyder! Blått er farge mange trives i, kvinner som menn, nettopp fordi blåtoner tilfører en helt egen ro. Sammen med de vakre nøytralene LADY Sommersne og LADY Smooth White, byr paletten på en rekke sofistikerte blåtoner som strekker seg fra klassiske LADY Pilasterblå til dypere, moderne nyanser som LADY Deco Blue og LADY Sophisticated Blue.


Marthe Holien Bø har fått en ny favorittfarge i hjemmet. Et personlig hjem formes gjennom tidens løp, og fargene i denne paletten er som skapt for deg som ønsker å kombinere og sette sammen møbler og interiør fra ulike tidsepoker. Unngå å sette den inntil for gylne toner, som de gylne hvite eller beige, – da vil.


DRYGOLIN Ultimat vindu og dør – Jotuns beste for vindu og dør. Den er anvendelig og passer i alle rom, og på møbler. Den beskrives som sofistikert, myk, elegant, dyp og rolig. En farge du lett blir glad i, som er tidløs og kan leve med deg i lang tid. Elegant, dyp og rolig.


Vi har brukt lang tid på å kikke gjennom Jotun sitt fargekart, huket av på de mest aktuelle fargene og vært på fargerike og kjøpt med prøver på en hel haug til både stue, soverom og jentene sitt rom. I går kveld gikk stuefargene opp på veggen slik at vi kunne teste den mot gulv og sorte møbler, og nå er jeg helt grønn. Mange har lagt sin elsk på St. Den ble utviklet for å brukes i Frama Designstudio i København, i et lokale som tidligere huset St. Dette er en spennende farge.


Den har historiske fargereferanser i seg, men har også elementer av den urbane og røffe, industrielle stilen. Fargen går fra lys om morningen til mørk om kvelden, og er like vakker uansett tidspunkt på døgnet. Fargen krever mye lys og gjerne store vinduer, og er fantastisk til brede hvite lister i Klassisk Hvit fra Jotun.


Deco Blue er en fantastisk fin blåfarge, som forandrer seg med dagslyset. Hei igjen, Vi har nå malt stuen i deco blue og tidløs. Vi har funnet en sofa fra bolia som vi ønsker i fargen light grey i stoffet nantes (finner ikke fargekoden). Vi tok med deco blue og tidløs i butikken og har også prøvd hjemme med bit av stoffet. Gråfargen er nydelig til deco blue , men gråfargen kan få tidløs til å se litt gul ut.


Jeg skal ha en grunnfarge og tror jeg har bestemt meg for Ascott. Det er åpen kjøkken stue og jeg har lyst å male kjøkkendelen i Sjøalge, og stuedelen i Oslo. For øvrig er dører, listverket og tak i Bomull. Er det mulig å få oppgitt NCS kode for: - sjøalge - ascott - Oslo - Scooter - St pauls blue.


Jeg ville tredd gardinene på skinne festet helt opp i taket så får man litt hotellfølelse på soverommet. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her. Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for.


Du bør også opplyse om hvilke farger du har på detaljer som lister, vindu, dør og tak.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg