mandag 4. november 2019

Takskinne led

Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Alltid stort utvalg og god service. Kjøp via vår store webshop. Sjekk ut Takskinne Led.


Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av spotlights med skinner, rondeller og kvadratiske former.

Som regel kan disse hodene vris og tiltes for maksimal fleksibilitet. Takskinner er lamper der spothodene er festet etter hverandre på en rekke. I dag kommer flere og flere spotskinner med LED -lyspærer.


Her finner du også skinnesystemer der du kan bygge ut nesten så langt du vil og selv velge antall spothoder. LED spotskinner i forskjellige lengder og som kan tilpasses ditt behov. Billig og rask levering ifra Norges.


LED og med spotter med GUpærer.

Jeg har ikke forsøkt å kjøpe LED -lamper nedover i Europa, men det skulle ikke forbause meg om dim to warm er et ganske ukjent begrep mange steder.

Belysning til private og bedrifter. Norges største nettbutikker for salg av El. Våre ansatte har lang fartsitd innen elektromateriell og belysning, og står klare til å besvare alle dine tekniske spørsmål om produkter, bruksområder. En spotskinne har mellom tre og fem spotter, og er ideell på steder hvor du ønsker flere punkter opplyst.


Noen forbinder LED med et litt blåaktig, sjenerende lys. Gir god allmennbelysning. De store fordelene er strømbesparing og holdbarhet.


IKEA - BÄVE, LED takskinne , spotter, hvit, Du kan enkelt rette lyset inn mot ulike steder, siden hver spotlight kan justeres individuelt. Lyskilden har en levetid på ca. Spotlight, spottere og lysskinner. Innebygd LED -belysning. Vi har en rekke wire- og skinnesystemer for deg som ønsker god takbelysning.


Led A from multiple webshops. LED -pærer sparer inn seg selv etter 1-år. Vi anbefaler å velge LED -lyspærer for lengre leveti mindre vedlikehol lavere varmetap fra lys og ikke minst lavere strømregning. Cato takskinne er en moderne og tidløs lampe i Cato-serien.


Passer perfekt som belysning over kjøkkenbenken eller over spisebordet.

Vi har skinner som kan bygges ut i ønsket lengde og antall spotter, ta kontakt om du trenger hjelp. Med LED er ikke lenger dette direkte relevant – men det kommer inn på den måten at dim to warm har et mye større marked i Norge enn i mange andre land. Vi har spotskinner fra kjente leverandører som SG Armaturen, Philips, Philips Hue og Nordlux. Kun dimbar LED kan dimmes. Dermed er du garantert at det fungerer rent teknisk.


Finn den beste LED -dimmeren for ditt behov. Micro Matic har flere dimmere som er utviklet spesielt med tanke på LED , og som dimmer LED -lys helt perfekt, helt ned og helt uten flimmer. Pusser du opp din bolig er det enkelt å montere spotskinne for god belysning, moderne LED pærer er en selvfølge. Kan kobles sammen med maks. Spotskinne system kan også kompletteres med en eller flere takpendler, over spisebordet eller en kjøkkenøy.


Trackline Style er en takskinne med justerbare hoder. Vi anbefaler at det monteres dimmer på denne lampen slik at lysmengden kan justeres etter ønske og behov. Det medfølger en direkteskjøt slik at man kan koble flere skinner sammen.


Meld deg på vårt månedlige nyhetsbrev. Takskinnen er tilpasset for montering på takkrok. Det anbefales også å bruke LED pærer for lavest varmeutvikling! Lampehuset tilbyr et bredt utvalg av lyskinner og spotter i mange lekre design til gode priser.


Disse gjør om 2volt til likestrøm med en spenning og en strømstyrke som er tilpasset selve LED -komponentene i lyspæren. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg