tirsdag 19. november 2019

Takmaling utvendig

På utkikk etter takmaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Vedlikehold med takmaling.

Et normalt hustak har lang leveti og med godt vedlikehold kan det gjerne kan gå opp mot år før du trenger å bytte det ut. Kjøper du et eldre hus, så må du huske på å se på taket like mye som du ser på kjelleren. Er taket lekk, synker verdien betraktelig.


Innvendig maling gir trivsel og glede. Vakre omgivelser gjør oss godt. Bruk kvalitetsprodukter fra Jotun, Sika, Trestjerner, Beckers, Flugger, Quick m. Hos Maxbo finner du et stort utvalg av maling til vegg og tak til innvendig bruk.


Kjøp på nett eller i butikk. All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.

Maling er en dekkende behandling for treverk. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Hos MAXBO finne du innemaling som passer perfekt til rommet du skal male. Takmaling refleksfri liter. Håndtverkere elsker denne fordi den kan flekkmales i lang tid etterpå uten at det gir skjolder.


Utvendig maling av tak,lørenskog. Takfornying av Enebolig - Vask, Sprøytemale strøk med Drywood takmaling , sort farge - Male blikk, beslag og pipehatter. Meget godt fornøyd med utført arbeid. Arbeiderne kom til avtalt ti og var meget dyktige. Vi har merkevarene til lave priser.


FDV: Forvaltning, drift og vedlikehold). Her finner du alt i maling, fra terrassebeis, gulvmaling og epoxymaling til takmaling , veggmaling og murmaling. Se maling fra populære merker som Jotun Lady, Nordsjö, Butinox og Drygolin. Planlegger du utvendig maling i sommer? I år er du mindre væravhengig enn tidligere når du velger utvendig maling blant annet fra Nordsjö One.


Veggen må være tørr når du starter, men etter bare én time er malingen så tørr at en regnskur ikke forringer resultatet. Den varer i opptil år og beskytter og ivaretar ytterveggene. Det svenske forsikringsselskapet Folksam gjør jevnlig ulike tester av produkter som er viktige for forbrukere, som for eksempel hjelmer, bilbarnestoler.


Slitesterk maling for ethvert hjem.

Er det tid for å friske opp fargen i taket eller på gulvet hjemme? Hos Rusta finner du et stort utvalg av nordisk svanemerket. Det blir enten grunning og to strøk maling, eller tre strøk olje, så prisen er det samme.


Husk å sikre både stige og deg selv. Det er kjipt å falle fra en 6-meters høyde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg